• شنبه / ۸ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد مطلب: 1405010803456

مدیرکل ورزش‌وجوانان اصفهان: دشمن برای خط‌ونشان کشیدن علیه ایران خیلی حقیر است

مدیرکل ورزش‌وجوانان اصفهان: دشمن برای خط‌ونشان کشیدن علیه ایران خیلی حقیر است

ایسنا/اصفهان مدیرکل ورزش‌وجوانان استان اصفهان گفت: جامعه ورزش اصفهان با حضور در میادین، به دشمن اعلام می‌دارد شما حقیرتر از آن هستید که برای ایران خط‌ونشان بکشید.

سیدمهدی صدری در گفت‌وگو با ایسنا درباره حضور اهالی ورزش در میادین و برپایی موکب اداره‌کل ورزش‌وجوانان اظهار کرد: جامعه ورزش نیز در کنار تمام مردم ایران عزیزمان پای کار هستند تا به دشمن خبیث‌مان اعلام کنند که شما برای خط‌ونشان کشیدن برای ما کوچک‌تر و حقیرتر از هر کشور و دولتی هستید.

وی افزود: اهالی ورزش‌وجوانانِ ما در استان اصفهان با برپایی پایگاه محوری در چهارراه تختی در تمام هیئت‌های ورزشی، ورزشکاران و بخش‌ها پای‌کار هستند تا در کنار همه مردم کشورمان به دشمن بفهمانند ایران با آن عظمت و تاریخ همیشه پیروز است.

به گزارش ایسنا،  طبق اعلام اداره‌کل ورزش‌وجوانان استان اصفهان، در اتفاقی دلنشین و در میان شور و حال حاکم بر موکب ورزش‌وجوانان استان اصفهان، زوج جوانی با حضور در این مجموعه، جلوه‌ای از عشق و امید را به نمایش گذاشتند. مدیرکل ورزش‌وجوانان استان اصفهان نیز با استقبال گرم خود از این عروس و داماد، به آنان خوش‌آمد و آغاز زندگی مشترک‌شان را تبریک گفت و ضمن آرزوی خوشبختی برای زوج جوان اظهار کرد: امروز که جامعه ما در برابر ظلم ایستاده است، حضور این عزیزان در آستانه تشکیل خانواده، نشانه‌ای از پویایی و امید به آینده است، ما در کنار دفاع از وطن، به شادی‌ها و آغازهای نو زندگی مردم نیز اهمیت می‌دهیم.

انتهای پیام