• دوشنبه / ۱۰ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد مطلب: 1405011004435

رونق بازارچه‌های صنایع‌دستی یزد در نوروز ۱۴۰۵

رونق بازارچه‌های صنایع‌دستی یزد در نوروز ۱۴۰۵

ایسنا/یزد معاون صنایع‌دستی میراث فرهنگی یزد از برپایی ۳۶ بازارچه دائمی و موقت صنایع دستی در نوروز امسال خبر داد و گفت: با وجود شرایط اقتصادی، هنرمندان یزدی با هوشمندی، تولیدات خود را متناسب با توان خرید مردم تنظیم کرده‌اند تا فروش و حضور در بازار حفظ شود.

مجید عربی در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد:  طی نوروز ۱۴۰۵ مجموعاً ۳۶ بازارچه صنایع‌دستی در سراسر استان برپا شده است که ۴۴۲ غرفه در آن‌ها فعالیت دارند.

وی تصریح کرد: تعداد بازارچه‌ها نسبت به سال گذشته کاهش داشته، اما با وجود محدودیت‌ها و شرایط اقتصادی، تلاش شده بازارچه‌ها در نقاطی که گردشگران بیشتری تردد دارند، پراکندگی مؤثری داشته باشند.

عربی گفت: همچنین سعی کردیم هنرمندانی که در شهرستان آن‌ها بازارچه برگزار نشده است، بتوانند محصولاتشان را در مرکز استان یا نقاط پرتردد عرضه کنند تا آسیبی به فروششان وارد نشود.

به گفته وی، فروش صنایع‌دستی در نوروز امسال نسبت به سال قبل با کاهش خفیف همراه بوده، اما همچنان بخش قابل‌توجهی از خریدها توسط یزدی‌ها انجام شده است.

عربی در این باره افزود: چند سالی است که شهروندان یزدی، به‌خصوص در شب‌ها، به اماکن تاریخی و بازارچه‌ها سر می‌زنند و همین موضوع بخشی از فروش هنرمندان را تأمین می‌کند.

معاون صنایع‌دستی استان تأکید کرد: هنرمندان استان با درک شرایط اقتصادی موجود، تولیدات خود را متناسب با توان خرید مردم تنظیم کرده‌اند به نحوی که وقتی مردم قدرت خرید کالاهای گران‌تر را ندارند، هنرمندان سعی می‌کنند محصولاتی با قیمت مناسب‌تر تولید کنند تا فروش ادامه داشته باشد و این هوشمندی باعث شده با وجود مشکلات، چرخه کار و تولید حفظ شود.

عربی در پایان با اشاره به پایداری و تلاش هنرمندان صنایع‌دستی در شرایط دشوار، اظهار کرد: با وجود معوقات بانکی و مشکلات اقتصادی، این‌که هنرمندان توانسته‌اند کارگاه‌ها و مغازه‌های خود را حفظ کنند، واقعاً ارزشمند است و مطمئنم وقتی شرایط کشور به حالت عادی برگردد، همین هنرمندان که در سخت‌ترین شرایط دوام آوردند، جهش چشمگیری خواهند داشت.

انتهای پیام