• شنبه / ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد مطلب: 1405011507213

گردشگری کرمانشاه در سال ۱۴۰۴ چگونه گذشت؟

گردشگری کرمانشاه در سال ۱۴۰۴ چگونه گذشت؟

ایسنا/کرمانشاه معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با بیان اینکه حوزه گردشگری استان در سال گذشته فراز و نشیب‌های بسیاری داشت، گفت: اماکن تاریخی دارای ورودی استان طی سال گذشته حدود پنج ماه تعطیل بودند و این امر بر این حوزه تاثیر زیادی گذاشت.

فهیمه روشن در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شرایط گردشگری کرمانشاه در سالی که گذشت، اظهار کرد: سال ۱۴۰۴ گردشگری کرمانشاه همانند سایر مناطق کشور با فراز و نشیب‌های زیادی مواجه شد. 

وی افزود: هر چند که شروع خوبی را در اوایل این سال داشتیم و نوروز پرباری را پشت سر گذاشتیم و انتظار می‌رفت که گردشگری کرمانشاه در فصل تابستان با رونق بالایی همراه باشد، اما وقوع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رکودی را در این حوزه بوجود آورد. 

معاون گردشگری استان تصریح کرد: حمله رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه باعث شد تا یکی دو ماهی گردشگری استان متاثر از این مسئله باشد و به تبعِ کشور، رکودی را در این حوزه داشته باشیم. 

وی افزود: تنها در اواخر فصل گردشگری یعنی تابستان توانستیم از این فرصت طلایی برای گردشگری استان استفاده کنیم و میزبان گردشگرانی از سراسر کشور باشیم. 

روشن با بیان اینکه هر ساله در فصل پاییز و خصوصا زمستان گردشگری چندان رونق ندارد، عنوان کرد: در کنار رکودی که در این فصل‌ها در حوزه گردشگری داریم، وقوع اغتشاشات دی ماه و بسته شدن اماکن تاریخی، این مسئله را تشدید کرد. 

وی به وقوع جنگ رمضان و حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان در اواخر این سال هم اشاره کرد و گفت: مجموعا در سال گذشته به دلیل حوادثی که در سطح کشور رخ داد، تأسیسات گردشگری کرمانشاه وضعیت خوبی را سپری نکردند و در رکود به سر بردند. 

معاون گردشگری استان اضافه کرد: هر چند که این حوادث روی فعالیت تأسیسات گردشگری تاثیرات منفی برجای گذاشت، اما در حوزه بازدید از اماکن تاریخی استان شرایط کمی متفاوت بود. 

وی ادامه داد: علیرغم اینکه اماکن تاریخی دارای ورودی استان یعنی تاق بستان، بیستون، معبد آناهیتا و تکایا و موزه‌ها در طول سال گذشته حدود پنج ماهی را تعطیل بودند، اما براساس آمارها میزان بازدید و درآمد آنها رشد داشته است. 

روشن از افزایش ۵۷۴ درصدی درآمد اماکن تاریخی دارای ورودی و موزه‌های استان در سال ۱۴۰۴ خبرداد و گفت: این اماکن طی هفت ماه فعالیت خود در سال گذشته حدود ۱۴ میلیارد تومان درآمد داشته‌اند. 

وی در ادامه به برنامه ریزی‌های انجام شده برای رونق گردشگری کرمانشاه در سالجاری اشاره کرد و افزود: امیدواریم طبق این برنامه‌ریزی‌ها پس از پیروزی نیروهای مسلح کشورمان بر دشمنان، بتوانیم یک شکوفایی را در حوزه گردشگری استان داشته باشیم‌. 

انتهای پیام