محمد محمدی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام یکشنبه ۲۳ فروردین در حاشیه بازدید استاندار از عملیات حفاری چاه آب زیفل، از پیشرفت ۸۵ متری حفاری این چاه خبر داد و گفت: روستای زیفل با مشکل تنش آبی بهویژه در فصل تابستان روبهروست و به همین دلیل حفر این چاه در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: عملیات حفاری تاکنون تا عمق ۸۵ متر انجام شده و حدود ۱۵ متر دیگر نیز طی هفته آینده تکمیل خواهد شد. پس از اتمام حفاری، آزمایش پمپاژ انجام میشود و در صورت برخورداری از آبدهی مناسب، عملیات تجهیز چاه و اجرای خط انتقال نیز آغاز خواهد شد.
به گفته مدیرعامل آبفا استان، برای اجرای این طرح اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان پیشبینی شده است.
محمدی با بیان اینکه زمان بهرهبرداری نهایی به نتیجه آزمایش پمپاژ بستگی دارد، اظهار کرد: اگر دبی چاه مطابق پیشبینیها باشد، تلاش میکنیم پیش از شروع فصل گرم، این چاه را وارد مدار کنیم.
وی همچنین اعلام کرد: با بهرهبرداری از این طرح، حدود ۵۰۰ نفر از جمعیت روستای زیفل و بخشی از روستای پاکل از آب شرب سالم و پایدار برخوردار خواهند شد.
انتهای پیام
