۱۴۰۵-۰۱-۲۶ | ۰۹:۰۵
فرماندار قم: نقش بی‌سابقه مردم قم در «دفاع ۴۰ روزه»/خانه‌ها به پایگاه مقاومت تبدیل شد

/میراث اتحاد، ایران مقتدر/

فرماندار قم: نقش بی‌سابقه مردم قم در «دفاع ۴۰ روزه»/خانه‌ها به پایگاه مقاومت تبدیل شد

قم (ایسنا) - فرماندار قم با اشاره به تشییع و تدفین ۱۱۹ شهید در قم طی «دفاع ۴۰ روزه»، از حضور بی‌وقفه اصناف، نیروهای امدادی و مشارکت کم‌نظیر مردم در صحنه‌های مختلف قدردانی کرد و گفت: خانه، خیابان و خاکریز سه عنوانی است که می‌تواند ابعاد متفاوت این روزها را توضیح دهد.

امیرعباس بقایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به رویدادهای اخیر اظهار کرد: در این جنگ ۴۰ روزه، استان قم ۸۶ شهید تقدیم کرده و میزبان ۳۳ شهید دیگر از استان‌های مختلف نیز بوده است. مجموعاً ۱۱۹ شهید در قم تشییع و تدفین شده‌اند.

اصناف حتی یک ساعت کار را تعطیل نکردند

وی مهم‌ترین نکته کمتر گفته‌شده این روزها را «نقش اصناف» دانست و گفت: هیچ نانوایی حتی یک ساعت دیرتر کارش را شروع نکرد. اصناف ما از نانوایی و فروشندگان مواد غذایی تا تعمیرکاران و داروخانه‌ها با تمام توان در خدمت مردم بودند.

فرماندار قم افزود: از مغازه فروش لوازم‌برقی کوچک در کوچه‌های قم تا عمده‌فروش‌ها، همه تلاش کردند نیاز مردم بدون وقفه تأمین شود.

وی با اشاره به نیروهای امدادی گفت: وقتی نام امداد می‌آید ذهن‌ها به سمت آتش‌نشانی، هلال‌احمر و اورژانس می‌رود. اما باید گفت شرکت گاز، برق و آب هم بلافاصله در محل حاضر می‌شدند. در تمام حملات حتی یک مورد حریق نداشتیم و این نتیجه آماده‌باش و حضور مؤثر این نیروهاست.

فرماندار قم از کارکنان دستگاه‌های دولتی نیز تشکر کرد و گفت: این خدمت‌رسانی حتی یک روز متوقف نشد.

«خانه، خیابان و خاکریز»؛ سه تصویر از حضور مردم

بقایی درباره نقش مردم گفت : خانه‌های مردم تبدیل به پایگاه مقاومت شده بود. مادران پرچم می‌دوختند، کودکان نقاشی‌های مرتبط می‌کشیدند و خانواده‌ها بدون اختلال در آموزش فرزندان، در کار جمع‌آوری کمک‌ها مشارکت می‌کردند.

وی افزود: در تاریخ انقلاب، حتی در سال‌های ابتدایی، سابقه ندارد مردم ۴۰ شب پیاپی در خیابان‌ها حضور داشته باشند؛ چنین تصویری در جهان معادل ندارد.

حضور مادر ۹۰ ساله دو شهید؛ تصویری ماندگار از این روزها

بقایی به یکی از مشاهدات میدانی خود اشاره کرد و گفت: مادری ۹۰ ساله، مادر دو شهید، روی ویلچر در تجمع حضور داشت. واقعاً چگونه می‌شود از این مردم تشکر کرد؟ همان‌جا سجده شکر به جا آوردم.

وی با اشاره به فضای عمومی شهر گفت: آنچه در خیابان‌ها دیده می‌شود وحدت، همدلی و تبعیت از رهنمودهاست. همه شب‌ها مردم برای حفظ میدان حضور داشتند.

بقایی افزود: تمام خدمتگزاران مردم برای امنیت و آرامش شهر تلاش می‌کنند و ما همچنان در محل کار، در شرایط آماده‌باش خدمت‌رسانی می‌کنیم.

دعوت به مشارکت در انتخابات پیش‌رو 

بقایی در پایان گفت: کمتر از ۲۰ روز تا انتخابات مهم پیش‌ِرو مانده و از مردم دعوت می‌کنیم با مشارکت خود حماسه‌ای جدید رقم بزنند. 

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای