• پنجشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۱:۵۹
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد مطلب: 1405012714434

ریستاد انرژی تخمین زد

هزینه ۵۸ میلیارد دلاری بازسازی زیرساخت‌های انرژی در خاورمیانه

هزینه ۵۸ میلیارد دلاری بازسازی زیرساخت‌های انرژی در خاورمیانه

شرکت تحقیقاتی «ریستاد انرژی» روز چهارشنبه اعلام کرد هزینه‌های تعمیر و بازسازی زیرساخت‌های مرتبط با انرژی که در جنگ خاورمیانه آسیب دیده‌اند، می‌تواند به ۵۸ میلیارد دلار برسد و تا ۵۰ میلیارد دلار از کل هزینه‌ها ممکن است مربوط به تاسیسات نفت و گاز باشد.

به گزارش ایسنا، این شرکت مشاوره تخمین زده است که کل هزینه‌های تعمیر و بازسازی در تاسیسات مرتبط با انرژی آسیب‌دیده بین ۳۴ تا ۵۸ میلیارد دلار باشد و به طور میانگین به ۴۶ میلیارد دلار، از جمله حدود ۵ میلیارد دلار برای دارایی‌های صنعتی، برق و آب شیرین کن برسد.

کارن ساتوانی، تحلیلگر ارشد تحقیقات زنجیره تامین در ریستاد انرژی، در این گزارش گفت: «کار تعمیرات ظرفیت جدیدی ایجاد نمی‌کند؛ بلکه ظرفیت موجود را تغییر مسیر می‌دهد.» او هشدار داد که این تغییر می‌تواند پروژه‌ها را به تاخیر بیندازد و فشار تورمی را فراتر از خاورمیانه افزایش دهد.

این تخمین از پیش‌بینی اولیه ۲۵ میلیارد دلاری ریستاد انرژی که سه هفته پیش منتشر شد، به شدت بالاتر بوده و نشان دهنده ردپای گسترده‌تر خسارت پس از حملات مداوم قبل از فروکش کردن درگیری‌ها پس از اعلام آتش‌بس دو هفته‌ای میان ایران و آمریکا در هشتم آوریل است.

این شرکت اعلام کرد که محدودیت اصلی برای بهبود، تامین مالی نیست، بلکه دسترسی به تجهیزات بلندمدت، پیمانکاران متخصص و شبکه‌های لجستیکی است و جدول زمانی بهبود در کشورها و انواع دارایی‌ها متفاوت است.

بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، دارایی‌های پالایشگاهی و پتروشیمی پایین‌دستی بیشترین سهم از هزینه‌های تعمیر مورد انتظار را تشکیل می‌دهند و پس از آن تاسیسات میان‌دستی و بالادستی قرار دارند. هزینه‌های کلی تعمیر نفت و گاز بین ۳۰ تا ۵۰ میلیارد دلار پیش‌بینی می‌شود، در حالی که دارایی‌های غیر هیدروکربنی مانند نیروگاه‌ها، تاسیسات آب شرین کن، کارخانه‌های ذوب آلومینیوم و تاسیسات فولاد می‌توانند ۳ تا ۸ میلیارد دلار دیگر به هزینه‌ها اضافه کنند.

انتهای پیام