• چهارشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد مطلب: 1405020200845

سرپرست فرمانداری شهرستان:

ادارات و دستگاه‌های اجرایی ظرف یک ماه وضعیت پروژه‌های بلاتکلیف شادگان را مشخص کنند

ادارات و دستگاه‌های اجرایی ظرف یک ماه وضعیت پروژه‌های بلاتکلیف شادگان را مشخص کنند

ایسنا/خوزستان سرپرست فرمانداری شادگان با بیان اینکه تمام ظرفیت‌ها در راستای رفع مشکلات مردم شادگان بکار گرفته شود، گفت: ادارات و دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند ظرف مدت یک ماه وضعیت پروژه‌های بلاتکلیف را مشخص کرده و در صورت قصور پیمانکاران، اقدامات قانونی لازم را انجام دهند.

حبیب عفری در گفت و گو با ایسنا با تاکید بر ضرورت ارتقای نظم اداری و افزایش کارآمدی دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: مدیران باید با شجاعت و روحیه جهادی بیش از پیش وارد میدان خدمت شوند و در مسیر خدمت‌رسانی به مردم گام بردارند.

وی افزود: تمامی ادارات موظف‌اند خدمات موردنیاز مردم را حتی‌الامکان در محل ارائه دهند تا برای امور جزئی ناچار به طی مسافت‌های طولانی نشوند.

عفری با انتقاد از برخی ناهماهنگی‌ها و موازی‌کاری‌ها در سطح ادارات شهرستان تصریح کرد: ادارات کم‌کار در شهرستان پاسخگو باشند و هر دستگاه باید در چارچوب وظایف قانونی خود عمل کرده و از ارجاع بی‌مورد مسئولیت‌ها به سایر ارگان‌ها خودداری کنند.

سرپرست فرمانداری شادگان در ادامه با قدردانی از زحمات و تلاش‌های نماینده شادگان در مجلس شورای اسلامی به خاطر پیگیری اعتبارات عمرانی و مسئولیت اجتماعی در همه سطوح شهرستان شادگان، بر لزوم تعیین‌تکلیف پروژه‌های نیمه‌ تمام تاکید کرد و گفت: ادارات و دستگاه‌های اجرایی موظفند ظرف مدت یک ماه وضعیت پروژه‌های بلاتکلیف را مشخص کرده و در صورت قصور پیمانکاران، اقدامات قانونی لازم را انجام دهند.

عفری‌ در ادامه با تاکید بر ساماندهی مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها خاطرنشان کرد: این مسئولیت‌ها باید به‌صورت متمرکز، شفاف و تحت نظارت دقیق هزینه شوند.

نماینده عالی دولت در شهرستان شادگان با تاکید بر لزوم تعامل منطقی و تصمیم‌گیری جمعی برای شناسایی و اولویت‌بندی نیازهای شهرستان، اظهار کرد: ما باید بر اساس شرایط کشور و با انسجام و همدلی، نقش خود را در مسیر توسعه ایفا کنیم. 

وی با اشاره به وحدت ایجادشده در کشور و دولت، خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات، همه باید دست به دست هم دهیم و با همبستگی کارها را پیش ببریم تا بتوانیم بیشترین خدمت را به مردم ارائه دهیم.

سرپرست فرمانداری شادگان با تاکید بر تکریم ارباب رجوع در ادارات شهرستان تصریح کرد: همه ادارات باید تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به امور مردم را به عنوان اصلی‌ترین وظیفه در دستور کار قرار دهند. نظم و انضباط در ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان به دقت رعایت شود و همه مسئولان موظفند که نظم و انضباط را در دستور کار خود قرار دهند.

انتهای پیام