• چهارشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۷:۰۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد مطلب: 1405020201232

امام جمعه نور: مردم اصل و محور نظامند

امام جمعه نور: مردم اصل و محور نظامند

ایسنا/مازندران امام جمعه شهرستان نور با بیان اینکه مردم اصل و محور نظام هستند و باور به مردم مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند، گفت: سه امامین انقلاب بر باور حقیقی به مردم تأکید داشتند و هر فردی در جایگاه مسئولیت باید این ایمان به مردم را به‌عنوان یک اصل بپذیرد و در عرصه عمل پیاده کند.  

 حجت‌الاسلام رحمت‌الله حاجی‌زاده چهارشنبه دوم اردیبهشت، در نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان نور که در مصلای الغدیر این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: باید قدردان مردم باشیم؛ حتی اگر ساعت‌ها درباره حضور آنان در صحنه‌ها سخن گفته شود، باز هم کم است. در واقع، حضور پرصلابت و گسترده مردم، بسیاری از نقشه‌های دشمنان را، به‌ویژه در جنگ رمضان، نقش بر آب کرد.

امام‌جمعه نور با اشاره به تاب‌آوری مردم در برابر سختی‌ها گفت: در جنگ حق و باطل که همیشگی است، آنچه آستانه صبر مردم را بالا می‌برد، ارتباط صادقانه مسئولان با مردم است. هرچه گفت‌وگو با مردم صریح‌تر و توجه به خواسته‌های آنان بیشتر باشد، تحمل و پایداری اجتماعی افزایش می‌یابد.  

حاجی‌زاده در ادامه افزود: باید مردم را محرم بدانیم، مطالباتشان را بشنویم و با آنان همدلانه رفتار کنیم تا اعتماد و مشارکت عمومی تقویت شود.  

وی همچنین به نقش معنویت در افزایش تاب‌آوری اشاره کرد و گفت: جامعه‌ای که آیات قرآن را در زندگی روزمره خود جاری کند، جامعه‌ای خواهد بود که ظرفیت تحمل و پایداری آن در برابر مشکلات بیشتر می‌شود.

فرهنگ غنی اسلامی پشتوانه استقامت مردم است

سرپرست فرمانداری نور نیز با اشاره به ریشه‌های فرهنگی مقاومت مردم اظهار کرد: باورها و ارزش‌های دینی و تاریخی مردم به‌صورت اتفاقی شکل نگرفته، بلکه در طول تاریخ و بر پایه دیانت، شجاعت و نگاه به آخرت ساخته شده است و امروز نیز در رفتار شجاعانه مردم نمود دارد.

محمدهادی رجایی با اشاره به تجربه هشت سال دفاع مقدس و سایر مقاطع حساس کشور افزود: مردم ایران در طول سال‌های گذشته، چه در جنگ تحمیلی و چه در حوادث و چالش‌های پس از آن، ایستادگی و مقاومت خود را نشان داده‌اند و این استقامت ریشه در همان فرهنگ غنی دارد.

سرپرست فرمانداری نور با بیان اینکه حفظ و پاسداشت این فرهنگ ضروری است، تصریح کرد: در کنار این سرمایه فرهنگی، مطالبات و حقوقی نیز از سوی مردم مطرح است که باید در مسیر اجرا قرار گیرد. کرامت، عزت و احترام مردم باید در عمل دیده شود و این امر محقق نمی‌شود مگر آنکه مدیران در بدنه اجرایی، باوری جز خدمت به مردم نداشته باشند.

رجایی ادامه داد: اگر مردم شجاعت، تلاش و کار بی‌وقفه را در عملکرد مدیران ببینند، همچنان پای نظام و انقلاب خواهند ایستاد؛ همان‌گونه که تاکنون در میدان و صحنه‌های مختلف بیش از ۵۰ شب حضور داشته‌اند.

امام جمعه نور: مردم اصل و محور نظام هستند

وی با اشاره به جنگ تحمیلی رمضان گفت: مردم در میدان عمل، همراهی و استقامت خود را نشان داده‌اند و اکنون نوبت مسئولان است که با عملکرد خود پاسخگوی این همراهی باشند. این مسئولیت، بار سنگینی بر دوش مدیران است.

سرپرست فرمانداری نور در بخش دیگری از سخنانش به موضوع انتخابات اشاره کرد و گفت: هرچند برگزاری انتخابات به دلایلی از جمله ملاحظات فنی و امنیتی به تعویق افتاده است، اما نباید اجازه داد فضای جامعه سرد شود. لازم است زمینه‌های لازم برای مشارکت مردم فراهم و آمادگی عمومی حفظ شود تا هر زمان که تصمیم‌گیری نهایی انجام شد، جامعه برای برگزاری انتخاباتی پرشور مهیا باشد.

آمادگی نیروهای مسلح پس از جنگ دوازده روزه حفظ شد

فرمانده سپاه شهرستان نور هم در این جلسه اظهار کرد: از آغاز جنگ دوازده روزه، همه مردم ایران پای کار نظام ایستادند و پس از پایان این نبرد نیز نیروهای مسلح با آمادگی کامل برای ادامه احتمالی جنگ در حالت آماده‌باش ماندند، چراکه می‌دانستند احتمال تکرار این اتفاق وجود دارد.  

 سرهنگ علی‌اکبر اکبری با اشاره به حضور مؤثر مردم در پشتیبانی از جبهه مقاومت افزود: نقش مردم در این میدان بسیار تعیین‌کننده بود، تا جایی که ملت‌های مختلف دنیا ایستادگی و وحدت مردم ایران را تحسین کردند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان نور ادامه داد: ایران هم‌اکنون در وضعیت نه صلح و نه جنگ به سر می‌برد، اما ظرفیت دفاعی و امنیتی کشور کاملاً پایدار و فعال است و نیروهای مسلح به‌صورت شبانه‌روزی در حالت آماده‌باش هستند.  

اکبری در بخش دیگری از سخنان خود با تجلیل از مدافعان حرم گفت: نباید نقش مدافعان حرم را فراموش کنیم؛ چراکه آن‌ها با جانفشانی و ایثار خود، نقشه‌ای را که دشمنان دو دهه پیش برای منطقه طراحی کرده بودند، سال‌ها به تأخیر انداختند.

وی تأکید کرد: تاب‌آوری مردم در این شرایط نشان‌دهنده قدرت و همبستگی ملی است و دشمن تلاش می‌کند از طریق فضای رسانه‌ای واقعیت‌ها را تحریف کند. رسانه‌های معاند می‌کوشند القا کنند که ایران در این میدان شکست خورده، اما واقعیت این است که جمهوری اسلامی ایران در صحنه میدانی و در نگاه افکار عمومی جهانی، پیروز این نبرد بوده و هست.

انتهای پیام