سعید کاظمی، شامگاه جمعه چهارم اردیبهشت در جمع مردم شهرستان نور با اشاره به حضور پرشور مردم در نقاط مختلف کشور طی شبهای گذشته، این حضور را «معجزهای الهی و نشانهای از بیداری مردم به سوی حق» توصیف کرد.
وی حمایت مردم از جبهه نبرد و ولایت را در سایه حضرت اباعبدالله الحسین(ع) دانست و با یادآوری وقایع سال ۶۱ هجری، افزود: قیام امام حسین(ع) پس از ۱۴۰۰ سال همچنان داغی تازه دارد و خون شهدا آبیاریکننده انقلاب اسلامی است.
کاظمی با اشاره به رحلت امام خمینی(ره) در دهه ۶۰ خاطرنشان کرد: در آن دوران نیز گفته میشد این انقلاب صاحب دارد و صاحب آن امام زمان(عج) است. با وجود پیچیدگیهای آن روزگار و تحمیل قطعنامه ۵۹۸، ایران اسلامی حتی یک وجب از خاک خود را به اجانب واگذار نکرد.

این استاد دانشگاه با اشاره به تحولات اخیر و جنگ دوازدهروزه، تصریح کرد: دشمنان بدعهدی که در کودتاها و توطئههای داخلی (از دهه ۷۰ تا ۱۴۰۱) نقش داشتند، اکنون جنگ ترکیبی نرم و سخت را علیه ایران به راه انداختهاند.
وی «ولایت مطلقه فقیه» را نقطه کانونی دشمنی جهان استکبار خواند و گفت: تمام جهان استکبار و صهیونیسم با ولایت مطلقه فقیه دشمنی دارند؛ حال آنکه آمریکا، اسرائیل، ناتو و سنتکام خود ادعای مطلقگرایی و حاکمیت بیچونوچرا دارند.

کاظمی در پایان، حضور گسترده مردم در اجتماعات اخیر در شهرها، روستاها و نقاط دورافتاده را نشانه عشق به ولایت و آرمانهای امام حسین(ع) و تضمینکننده پیروزی نظام اسلامی دانست.
انتهای پیام
