• شنبه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد مطلب: 1405020502520

نماینده مجلس: پیشگامی خیرین در آموزش، جلوه‌ای از مسئولیت‌پذیری اجتماعی است

نماینده مجلس: پیشگامی خیرین در آموزش، جلوه‌ای از مسئولیت‌پذیری اجتماعی است

ایسنا/زنجان نماینده مردم ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی گفت: پیشگامی خیرین در آموزش، جلوه‌ای درخشان از مسئولیت‌پذیری اجتماعی است، به‌ویژه در شرایط اقتصادی کنونی که یاری آنان برای توسعه زیرساخت‌ها ضروری است.

منصور علیمردانی امروز (شنبه، ۸ اردیبهشت) در مراسم تقدیر از اقدامات خیرین مدرسه‌یار دبستان‌های خواجه نصیر و ولایت ابهر اظهار کرد: در شرایط فعلی اقتصادی و محدودیت‌های بودجه‌ای دولت، پیشگامی خیرین در توسعه زیرساخت‌های آموزشی، جلوه‌ای درخشان از مسئولیت‌پذیری اجتماعی است.

وی تاکید کرد: در مجلس شورای اسلامی خود را موظف می‌دانیم که با فراهم‌سازی ظرفیت‌ها و تسهیلات قانونی، مسیر فعالیت‌های خیرخواهانه را تسهیل و حمایت کنیم. و این ظرفیت در قانون برنامه هفتم به خوبی دیده شده است. امروز نقش خیرین در کنار دولت، نه یک انتخاب بلکه ضرورتی راهبردی برای استمرار پیشرفت کشور در عرصه آموزش است.

در ادامه این مراسم، مدیر آموزش و پرورش شهرستان ابهر با بیان اینکه خیرین مدرسه‌ساز و مدرسه یار نقشی بنیادین در توسعه فضاهای آموزشی و ارتقای کیفیت یادگیری ایفا می‌کنند، اظهار کرد: امروز آموزش‌ و پرورش بیش از هر زمان دیگری نیازمند همیاری مردم نیک‌اندیش است تا با تکیه بر سرمایه‌های انسانی و اجتماعی، آینده‌ای درخشان برای دانش‌آموزان رقم خورد

 سیدداود ابراهیمی افزود: حضور مؤثر و پیوسته خیرین، مظهر مشارکت مردمی در تحقق عدالت آموزشی است که رویکرد اصولی دولت چهاردهم در نهضت توسعه عدالت آموزشی است و بی‌تردید استمرار این مسیر، پشتوانه‌ای مطمئن برای ارتقای فرهنگی و علمی منطقه به شمار می‌آید.

انتهای پیام