• شنبه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۶:۳۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد مطلب: 1405020502668

مدیرکل فرودگاه‌های فارس:

پروازهای فرودگاه شیراز برقرار شد/ فعلا پرواز به ۴ مقصد داخلی و خارجی انجام می‌شود

پروازهای فرودگاه شیراز برقرار شد/ فعلا پرواز به ۴ مقصد داخلی و خارجی انجام می‌شود
عکس تزئینی است

ایسنا/فارس مدیرکل فرودگاه‌های فارس از انجام نخستین پرواز از فرودگاه بین‌المللی شهید آیت‌الله دستغیب شیراز بعد از وقفه بیش از ۴۰ روزه و ایام جنگ تحمیلی سوم خبر داد.

فخرالدین کشاورز در گفت‌وگو با ایسنا گفت: نخستین پرواز بعد از توقف انجام پروازها در ایام جنگ رمضان و شرایط آتش‌بس، ساعت ۱۵:۳۰ بعدازظهر امروز شنبه پنجم اردیبهشت از فرودگاه بین‌المللی شهید آیت‌الله دستغیب شیراز به مقصد تهران انجام شد.

وی در ادامه افزود: به یاری خدا از فردا یکشنبه ششم اردیبهشت تا آخر هفته جاری بنا داریم قریب ۴۰ الی ۵۰ پرواز را از فرودگاه بین‌المللی شهید آیت‌الله دستغیب شیراز انجام دهیم.

مدیرکل فرودگاه‌های فارس با بیان اینکه این پروازها داخلی و خارجی خواهند بود، گفت: مقصد این پروازها در هفته جاری تهران، مشهد، استانبول و مسقط خواهند بود.

انتهای پیام