• شنبه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۷:۱۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد مطلب: 1405020502690
  • منبع : نمایندگی فارس

/اخبار کوتاه پلیس فارس/

بازداشت عاملان نزاع دسته‌جمعی در نی‌ریز/ دپوی سوخت‌های فاقدمجوز لو رفت

بازداشت عاملان نزاع دسته‌جمعی در نی‌ریز/ دپوی سوخت‌های فاقدمجوز لو رفت

ایسنا/فارس در اخبار کوتاهی که امروز شنبه پنجم اردیبهشت از سوی مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فارس در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته است، اخباری نظیر بازداشت عاملان نزاع دسته جمعی، کشف سوخت‌های فاقد مجوز و یک دستگاه گنج‌یاب و... مشاهده می‌شود.

فرمانده انتظامی نی‌ریز شنبه پنجم اردیبهشت از بازداشت چهار نفر از عاملان نزاع دسته جمعی در این شهرستان خبر داد.

عظیم‌الله کرمی بیان کرد: در پی اعلام به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره نزاع دسته جمعی در یکی از محلات این شهرستان، بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: با حضور ماموران در محل درگیری مشخص شد چند نفر به دلیل اختلاف خانوادگی با یکدیگر درگیر که اقدام به ضرب و جرح و برهم زدن نظم  عمومی کرده‌اند که با حضور ماموران، آرامش در محل برقرار و چهار نفر از عاملان نزاع شناسایی و دستگیر شدند.

کرمی با بیان اینکه در این خصوص تعدادی آلات جرم مثل چاقو  و چماق کشف شد، گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.

فرمانده انتظامی نی‌ریز با هشدار به افراد مخل نظم و امنیت و تاکید بر اینکه شهروندان برای حل مشکلات و اختلاف‌های خود از راه‌های قانونی اقدام کنند، اظهار کرد: پلیس به منظور ایجاد امنیت اجتماعی مردم در سطح جامعه، با تمام توان و به صورت شبانه روز تلاش می کند و از شهروندان درخواست می شود در صورت مشاهده هرگونه ناهنجاری مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

دپوی ۲۲۰۰ لیتر سوخت فاقد مجوز در منزل مسکونی در سروستان

فرمانده انتظامی سروستان از کشف ۲۲۰۰ لیتر سوخت فاقد مجوز از یک منزل مسکونی در این شهرستان خبر داد. 

هادی جاویدی آزاد بیان کرد: ماموران یگان امداد با دریافت خبری مبنی بر دپوی سوخت قاچاق در یک منزل مسکونی، پیگیری موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی بیان کرد: ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی به منزل مسکونی مراجعه و دربازرسی از محل ۲۲۰۰ لیتر سوخت فاقد مجوز دپو شده را کشف کردند. 

این مقام انتظامی بیان کرد: طبق نظر کارشناسان ارزش ریالی سوخت فاقد مجوز کشف شده، یک میلیارد و  ۳۲۰ میلیون ریال برآورد شده است. 

فرمانده انتظامی سروستان تصریح کرد: مبارزه با قاچاق سوخت و کالا با جدیت در دستور کار پلیس قرار دارد و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه موارد، موضوع را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

کاهش۸۰ درصدی وقوع سرقت در اقلید

فرمانده انتظامی اقلید از کاهش ۸۰ درصدی سرقت در فروردین‌ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته در این شهرستان خبرداد.

آرش بخشایی‌مطلق افزود: فعال کردن گشت‌های تقویتی، گشت‌زنی هدفمند، جمع‌آوری معتادان متجاهر به ویژه دارای سابقه سرقت، کنترل مجرمین حرفه‌ای سابقه‌دار، بازدید از مکان‌های فروش ضایعات و ارائه هشدارهای پیشگیری از سرقت در فضای مجازی را می‌توان از دلایل اصلی کاهش وقوع سرقت در این شهرستان برشمرد.

فرمانده انتظامی اقلید ضمن قدردانی از مشارکت و همکاری خوب مردم با پلیس در اجرای طرح‌های ارتقای امنیت اجتماعی از شهروندان درخواست کرد: در صورت مشاهده هرگونه فعالیت‌های غیر قانونی و مجرمانه توسط افراد فرصت طلب و قانون گریز، در اسرع وقت از طریق تلفن فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ موضوع اعلام تا نسبت به شناسایی جرم و بازداشت مجرمان و متخلفان اقدام شود.

کشف ۳۵۰۰ لیتر گازوئیل فاقد مجوز در فراشبند
فرمانده انتظامی شهرستان فراشبند از توقیف یک دستگاه کامیون ایسوزو حامل گازوئیل فاقد مجوز به ارزش ۲ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

رسول ایزدپناه بیان کرد: مأموران پلیس آگاهی فراشبند در اجرای طرح مبارزه با قاچاق، حین کنترل محورهای مواصلاتی، به یک دستگاه کامیون ایسوزو مشکوک و با هماهنگی قضایی آن  را توقیف کردند. در بازرسی از این خودرو ۳۵۰۰ لیتر گازوئیل بدون مجوز کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان فراشبند با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش محموله مکشوفه را ۲ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: راننده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی به مراجع قضایی معرفی شد.

کشف گنج‌یاب فاقد مجوز در مرودشت

فرمانده انتظامی مرودشت از کشف یگ دستگاه گنج‌یاب غیرمجاز به ارزش چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد.

فریبرز مردانی بیان کرد: در پی کسب خبری مبنی بر استفاده از دستگاه گنج‌یاب و نگه‌داری آن در منزلی در یکی از روستاهای این شهرستان، ماموران پاسگاه انتظامی رامجرد ضمن اطمینان از صحت موضوع با اخذ مجوز قضایی به آدرس اعلامی اعزام شدند.

وی افزود: در بازرسی به عمل آمده از منزل مورد نظر یک دستگاه گنج یاب غیرمجاز کشف، متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی مرودشت با بیان اینکه ارزش دستگاه مکشوفه برابر اعلام کارشناسانچهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، از شهروندان درخواست کرد در صورت اطلاع از هرگونه موارد مشکوک مراتب را بدون فوت وقت از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

انتهای پیام