• دوشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۰:۰۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد مطلب: 1405020703439

مدیرآموزش و پرورش شهرستان خبر داد

بازگشت نام مدارس خیرساز بروجرد به نام بانیان از سال تحصیلی آینده

بازگشت نام مدارس خیرساز بروجرد به نام بانیان از سال تحصیلی آینده

ایسنا/لرستان مدیر آموزش و پرورش شهرستان بروجرد از اصلاح فرآیند نام‌گذاری مدارس خیرساز خبر داد و گفت: از سال تحصیلی آینده، نام این مدارس به نام خیرین بانی بازخواهد گشت.

بهروز یاراحمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت تکریم خیرین مدرسه‌ساز، اظهار کرد: مدارسی که با همت و سرمایه‌گذاری خیرین احداث می‌شوند، باید به نام همان بانیان نام‌گذاری شوند تا این اقدام ارزشمند به‌درستی ماندگار شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته در برخی موارد نام این مدارس تغییر یافته بود، افزود: این موضوع موجب گلایه‌مندی و دل‌آزردگی جمعی از خیرین شده و با فلسفه مشارکت مردمی در توسعه فضاهای آموزشی همخوانی نداشت.

یاراحمدی ادامه داد: با طرح این موضوع در شورای آموزش و پرورش به ریاست قدرت الله ولدی معاون استاندار و فرماندار ویژه بروجرد و برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی با خیرین و حجت الاسلام و المسلمین حسینی، امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان  تصمیم‌گیری لازم در این خصوص انجام شد.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد در ادامه تصریح کرد: بر اساس این مصوبه، از سال تحصیلی آینده، نام مدارس خیرساز به نام خود خیرین بازگردانده خواهد شد و این روند به‌صورت جدی دنبال می‌شود.

یاراحمدی خاطرنشان کرد: تکریم خیرین، زمینه‌ساز توسعه عدالت آموزشی و تقویت مشارکت‌های مردمی است و آموزش و پرورش بروجرد این موضوع را با جدیت در دستور کار خود قرار داده است.

انتهای پیام