• دوشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد مطلب: 1405020703789

۷۲ هزار نفر در خراسان‌ شمالی نامِ رضا دارند

۷۲ هزار نفر در خراسان‌ شمالی نامِ رضا دارند

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل ثبت احوال خراسان‌شمالی گفت: ۷۲ هزار و ۸۶ واقعه ولادت با نام مبارک رضا و ترکیبات آن در این استان ثبت شده است.

صداقتی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: براساس آخرین برآوردهای جمعیتی تعداد ۵۱۶ هزار و ۷۸۹ نفر از جمعیت استان را مردان تشکیل می‌دهند که با توجه به اطلاعات پایگاه ثبت احوال از جمعیت فوق ۷۲ هزار و ۸۶ نفر از ابتدای تاسیس ثبت احوال استان به نام مبارک رضا و ترکیبات آن در استان نامگذاری شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه پنج نام منتخب مردان از ابتدای تاسیس ثبت احوال استان به ترتیب محمد، علی، حسین، مهدی و رضا هستند، افزود: این امر نشان دهنده علاقه و ارادت مردم استان به خاندان عصمت و طهارت و در واقع بیانگر رفتارهای فرهنگی مردم براساس آموزه‌های دینی است.

صداقتی با بیان اینکه سال گذشته ۱۰ هزار و ۹۹۸ نوزاد در خراسان‌ شمالی متولد شد، افزود: از این تعداد، ۵۶۳۰ نوزاد پسر و ۵۳۸۶ نوزاد دختر بودند.

انتهای پیام