سه‌شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۶:۴۷
منبع: وزارت علوم و تحقیقات
ایجاد فضا برای راه‌اندازی سینما در دانشگاه علامه

معاون فرهنگی وزیر علوم خبر داد

ایجاد فضا برای راه‌اندازی سینما در دانشگاه علامه

معاون فرهنگی وزارت علوم از ایجاد فضا برای راه اندازی سینما در دانشگاه علامه خبر داد و گفت: راه اندازی سینما امکان بهره‌مندی هرچه بیشتر دانشجویان از ظرفیت‌های هنر هفتم را فراهم می کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دکتر وحید شالچی، با همراهی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و جمعی از مدیران و مسئولان وزارت علوم و این دانشگاه، از روند تکمیل و تجهیز سینمای پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی بازدید کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در جریان این بازدید با اشاره به جایگاه دانشگاه علامه طباطبائی در نظام آموزش عالی کشور اظهار داشت: دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی، در بسیاری از حوزه‌های دانشی نقشی پیشرو ایفا می‌کند و سهم مهمی در تولید و توسعه دانش در این عرصه‌ها دارد.

وی با بیان اینکه شکل‌گیری پردیس مرکزی دانشگاه با تلاش‌های گسترده همراه بوده و این مجموعه از ظرفیت‌ها و امکانات متنوعی برخوردار است، افزود: با این وجود، بخشی از محدودیت‌هایی که حوزه علوم انسانی طی سال‌های گذشته با آن مواجه بوده، در زمینه زیرساخت‌های فرهنگی نیز مشهود است و همچنان ضرورت دارد امکانات فرهنگی متناسب با جایگاه علوم انسانی در این پردیس تقویت شود.

دکتر شالچی با اشاره به نقش دانشگاه در شکل‌دهی به تجربه زیست‌جهان دانشجویی خاطرنشان کرد: دانشگاه صرفاً محل آموزش رسمی نیست، بلکه نوعی سبک زندگی و عرصه تجربه فرهیختگی برای دانشجویان به شمار می‌رود. از این منظر، فراهم‌سازی فضاهای فرهنگی و هنری از ضرورت و اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی همچنین با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبائی در سال‌های اخیر بخشی از زیرساخت‌های فرهنگی مورد نیاز دانشجویان را فراهم کرده است، گفت: با این حال ایجاد فضای سینمایی به عنوان یکی از حلقه‌های تکمیلی، به‌ویژه با توجه به ماهیت علوم انسانی و اهمیت مصرف و تحلیل فرهنگی، ضرورتی جدی محسوب می‌شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم ادامه داد: راه‌اندازی سینمای دانشگاه می‌تواند امکان بهره‌مندی هرچه بیشتر دانشجویان از ظرفیت‌های هنر هفتم را فراهم کرده و زمینه‌ساز تقویت تعاملات فرهنگی در فضای دانشگاه باشد؛ به‌گونه‌ای که دانشجویان در فاصله میان کلاس‌ها و ساعات حضور در پردیس، بتوانند بخشی از برنامه فرهنگی خود را به تماشای آثار سینمایی اختصاص دهند.

انتهای پیام

# علمی‌ و دانشگاهی

آخرین اخبار علمی‌ و دانشگاهی