• چهارشنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۹:۰۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد مطلب: 1405020905420
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

ضرورت استفاده از مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌ها برای توانمندسازی افراد کم‌بضاعت

ضرورت استفاده از مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌ها برای توانمندسازی افراد کم‌بضاعت

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گفت: با همکاری بنیادها و شرکت‌های بزرگ می‌توانیم کمک به افراد کم‌بضاعت را تسریع ببخشیم.

پروین اشراقی اسکوئی در جلسه هم‌افزایی راهکارهای امداد به افراد کم‌بضاعت بیان کرد: ما در حال حاضر و خصوصا متاثر از تبعات جنگ تحمیلی سوم، در خصوص امدادرسانی به افراد کم‌بضاعت از محل ظرفیت‌های پیشین با مشکلات عدیده‌ای مواجه شده‌ایم که نیارمند بازتعریف ظرفیت‌های جدید هستیم.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یادآور شد: انتظاری که از بنیادها و شرکت‌های بزرگ استان داریم این است که در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، ظرفیت‌های جدیدی را برای امدادرسانی به افراد کم‌بضاعت ایجاد کنند تا بتوانیم به مردم خدمت‌رسانی مطلوب‌تری داشته باشیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی در روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت، وی در پایان با تاکید بر ضرورت ورود همه شرکت‌ها، سمن‌ها و بنیادها به حل مسائل استان خاطرنشان کرد: قطعا با همکاری بنیادها، سمن‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌توانیم کمک به افراد کم‌بضاعت را تسریع ببخشیم و یکی از مهم‌ترین محورهای خدمت‌رسانی که می‌تواند حائز جنبه‌های مثبت گوناگون باشد، ایجاد اشتغال است.

انتهای پیام