۱۴۰۵-۰۲-۱۱ | ۱۶:۳۳
منبع: نمایندگی ایلام
امام جمعه ایلام: دشمن در مذاکرات درمانده شده است

امام جمعه ایلام: دشمن در مذاکرات درمانده شده است

امام جمعه ایلام گفت: محاصره دریایی ایران «هیاهوی رسانه‌ای» است، دشمن در مذاکرات درمانده شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین الله‌نور کریمی‌تبار در خطبه‌های نماز جمعه ایلام با اشاره به تحقیر دشمنان به دست ملت ایران، اظهار کرد: آمریکا تمامی ابزارهای اصلی خود را در برابر جمهوری اسلامی از دست داده و راهی جز تسلیم ندارد.

وی خاطرنشان کرد: دشمن تنها رجزخوانی می‌کند اما جرأت اقدام عملی ندارد، امروز کنترل تنگه هرمز با عزت در اختیار ایران است و آمریکا حتی با کمک گرفتن از دنیا هم جرأت باز کردن مسیر را ندارد.

نماینده ولی فقیه در استان ایلام بیان کرد: بحران در واشنگتن و آمریکا درگیر اختلافات شدید داخلی، نفرت عمومی از رئیس‌جمهور و فروپاشی معادله‌های اقتصادی است به‌طوریکه تورم و کمبود انرژی در بازارهای جهانی، نتیجه اقدام‌های نسنجیده آمریکا علیه ایران است.

وی تصریح کرد: دشمن دو ابزار «جنگ» و «مذاکره» را در اختیار داشت که در هر دو شکست خورد. امروز تیم مذاکره‌کننده ما برای اولین بار از موضع قدرت و با پشتوانه رهبری و مردم، دشمن را در مذاکرات درمانده کرده است.

امام جمعه ایلام محاصره دریایی ایران را یک «هیاهوی رسانه‌ای» خواند و تأکید کرد: توقیف یک کشتی تجاری هنر نیست؛ اگر جرات دارند ناوهای جنگی خود را به مرزهای ما نزدیک کنند تا آن‌ها را به قعر خلیج فارس بفرستیم. همچنین در صورت هرگونه حماقت برای حمله زمینی، نه تنها نیروهای مسلح، بلکه ملت «جان‌فدا» آماده‌اند تا تمام مهاجمان را به جهنم بفرستند.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها