• شنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد مطلب: 1405021206812
  • منبع : حوزه فراجا

توقیف ۱۳۱۶ خودروی شوتی در فروردین

توقیف ۱۳۱۶ خودروی شوتی در فروردین
عکس از آرشیو

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از توقیف هزار و ۳۱۶ دستگاه انواع خودروی شوتی در بازه زمانی یک ماهه (فروردین سال جاری ) خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار رحیمی با تأکید بر اینکه مقابله با خودروهای شوتی با قدرت در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور است، اظهار کرد: خودروهای شوتی امنیت را در ابعاد مختلف مخدوش می‌کند؛ مقابله با این پدیده مطالبه مردمی و از مأموریت‌های اولویت دار و مستمر پلیس است. 

وی با تأکید بر اینکه مقابله با کالای قاچاق به منزله دفاع از تولید داخلی و در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است، بیان کرد: در فروردین ماه سال جاری تعداد ۴ هزار و ۸۳۸  فقره پرونده برای متهمان در حوزه قاچاق کالا و ارز تشکیل و پیگیری شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: هموطنان گرامی می‌توانند اخبار و اطلاعات خود را در خصوص انبار و محل نگهداری کالاهای احتکاری را از طریق کانال سروش، بله، ایتا با نشانی police۳۰۱۱۰ @ در میان بگذارند.


انتهای پیام