وحید خرمی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت سد سفیدرود، اظهار کرد: در حال حاضر یک میلیارد و ۳۰ میلیون مترمکعب آب پشت سد سفیدرود ذخیره شده که در مقایسه با پارسال در همین زمان ۲۵ درصد بیشتر است.
وی نیاز آبی استان را سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعب دانست که دو میلیارد مترمکعب آن نیاز آبی حوضه سد سفیدرود است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای گیلان با اشاره به رهاسازی آب سد سفیدرود از ۹ اردیبهشت، تصریح کرد: رهاسازی آب سد تا پایان اردیبهشت به صورت پیوسته در کانالهای کشاورزی جریان دارد و پس از آن نیز شاهد نوبت بندی آبگذاری خواهیم بود.
خرمی گیلان را دارای ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری دانست و بیان کرد: با بیش از ۳۰۰۰ کیلومتر کانال ها و انهار اصلی، آبیاری شالیزارهای استان را انجام می دهیم؛ سال آب جاری ۷۰۰ کیلومتر لایروبی انهار درجه یک و دو را انجام دادیم.
وی با اشاره به اینکه مصرف آب کشاورزی روزانه استان تقریبا معادل ۲۰ میلیون مترمکعب است، افزود: نوبت بندی آبگذاری در شبکه سد تا پایان فصل زراعی ادامه خواهد داشت و لذا از کشاورزان انتظار داریم که برای مدیریت منابع آب، طبق تقویم زراعی فعالیت کنند.
مدیرعامل آب منطقه ای گیلان با بیان اینکه ۹۰۰۰ هکتار آب بندان داریم، اضافه کرد: تمام این آب بندان ها در زمستان آبگیری شده اند و هماکنون در دست بهره برداری توسط کشاورزان گیلان هستند.
انتهای پیام
