• پنجشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد مطلب: 1405021709992

مربی تیم بسکتبال کاله مازندران:

کناره‌گیری کاله مازندران از مرحله نهایی لیگ برتر بسکتبال، سیاست‌ باشگاه بود

کناره‌گیری کاله مازندران از مرحله نهایی لیگ برتر بسکتبال، سیاست‌ باشگاه بود

ایسنا/مازندران مربی تیم بسکتبال کاله مازندران گفت: انصراف این تیم از مرحله مرحله نهایی مسابقات لیگ برتر بسکتبال باشگاه‌های کشور برای تعیین قهرمان و نماینده ایران در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا، به خواست سیاست‌های کلان این باشگاه بوده است.

محمدرضا قربانی روز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این تصمیم پس از آن گرفته شد که پس از طولانی شدن شرایط جنگی در کشور و تعطیلاتی کامل تمرینات تیم و برگزار نشدن ادامه مسابقات لیگ برتر، با موافقت کادرفنی تیم کاله از حضور در ادامه مسابقات لیگ درفصل جاری که مرحله نهایی آن بوده، کناره‌ گیری کرد.

وی افزود: پس از وقفه کوتاه مدت لیگ برتر، به علت حضور تیم ملی در بازی‌های انتخابی جام جهانی، با تصمیم کادر فنی، بازیکنان خارجی وتاثیرگذار کاله نیز به مرخصی کوتاه مدت به کشورشان رفته بودند و متاسفانه درهمین مدت با وقوع جنگ تحمیلی سوم، تاکنون شرایط بازگشت آنان  و دیگر بازیکنان خارجی لیگ به کشور فراهم نشد و ادامه بازی‌های لیگ نیز برگزار نشد.

کناره گیری کاله مازندران از مرحله نهایی لیگ برتر بسکتبال، سیاست‌های باشگاه بود

مربی تیم کاله مازندران ادامه داد: علاوه براین و شرایط بازیکنانی که کاله در این فصل در اختیار داشت، تمرینات تیم نیز برگزار نشد و در نهایت در نشستی که مدیران باشگاه با سرمربی تیم داشتند، تصمیم بر کناره گیری از حضور در جمع چهار تیم مرحله نهایی مسابقات لیگ برتر در فصل جاری گرفته شد.

قربانی اضافه کرد: با این وجود، باشگاه کاله مطابق قراردادی که با بازیکنان و کادر فنی و عوامل باشگاه داشته، همه حق و حقوق آنها  را پرداخت کرده است.

وی یادآورشد: قطعا برای فصل جدید لیگ برتر نیز، باشگاه کاله سیاست‌های خود را مشخص واعلام خواهد کرد.

باشگاه کاله مازندران درحالی از حضور در مرحله نهایی این مسابقات کناره گیری کرد که این تیم با ۳۵ امتیاز و هم امتیاز با تیم‌های شهرداری گرگان و استقلال تهران در رده سوم لیگ برتر و پیش از حضور در مرحله حذفی بازی‌ها قرار داشت.

کناره گیری این تیم از حضور در مرحله نهایی این مسابقات باعث تعجب علاقمندان و هواداران پرشور آملی که در این فصل همراه این تیم در بازی‌های خانگی بودند، شده بود.

از نکات جالب توجه در کناره گیری باشگاه کاله همین بس که چند روز قبل، معاون امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان مازندران، ‌ از برگزاری مرحله نهایی مسابقات لیگ برتر بسکتبال باشگاه‌های کشور برای تعیین قهرمان و نماینده ایران در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا به میزبانی این استان در شهرستان آمل خبر داده بود.

به گفته اسماعیل پهلوان، مرحله نهایی این مسابقات، به صورت متمرکز و با حضور ۴ تیم شهرداری گرگان، نفت آبادان  استقلال تهران و پارس جهرم از ۲۸ اردیبهشت تا ۱۲ خرداد با حمایت باشگاه کاله مازندران در سالن ورزشی پیامبراعظم(ص) آمل برگزار می‌شود.

انتهای پیام