• جمعه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۶:۰۴
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد مطلب: 1405021810408

شهردار منطقه ۲۰ تهران اعلام کرد

افتتاح متروی شهرری در ماه‌های آینده/آغاز ساخت پارکینگ درضلع جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم؛بزودی

افتتاح متروی شهرری در ماه‌های آینده/آغاز ساخت پارکینگ درضلع جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم؛بزودی

شهردار منطقه ۲۰ تهران با اشاره به افتتاح ایستگاه متروی میدان شهر ری در ماه‌های آینده، از آغاز ساخت پارکینگی با ظرفیت ۵۰۰۰ پارک در ضلع جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی به زودی خبر داد.

به گزارش ایسنا، رضا شنگی با بیان اینکه قبل از آغاز جنگ حدود ۵ هزار میلیارد تومان پروژه در منطقه ۲۰ آماده افتتاح داشتیم، گفت: هماهنگی لازم را برای افتتاح این پروژه‌ها انجام داده بودیم، به واسطه شرایطی که پیش آمد افتتاح به تعویق افتاد، اما پروژه‌ها آماده است و به زودی افتتاح خواهد شد.

وی بیان کرد: حسب تدبیر و تلاش شهردار تهران که نگاه ویژه به ری دارند و به واسطه حرم حضرت عبدالعظیم و اینکه رهبر شهید فرمودند ری قبله تهران است، ایستگاه متروی میدان شهر ری در ماه‌های آینده افتتاح می‌شود.

شهردار منطقه ۲۰ افزود: این نوید را می‌دهم که حسب دستور شهردار تهران اقدامات اولیه برای احداث پارکینگ ضلع جنوب حرم حضرت عبدالعظیم با ظرفیت ۵۰۰۰ پارکینگ، که یک پروژه ۱۰ هزار میلیارد تومانی است در همین شرایط جنگی مطالعات و اقدامات اولیه آن توسط معاونت فنی و عمرانی انجام شده و بزودی کلنگ احداث این پروژه بزرگ کلید خواهد خورد.

انتهای پیام