سید سعید شاهرخی در جلسه کمیسیون ماده ۵ شهر خرمآباد، اظهار کرد: احداث این دو پل در طرفین پل صفوی و بر روی رودخانه خرم رود، طبیعتا تاثیر بسیار زیادی بر روانسازی ترافیک در مرکز شهر که امروز معضل مهمی برای مردم است، خواهد داشت.
وی ادامهداد: این اقدام علاوه بر کاهش ترافیک، ارزش افزایی برای املاک مجاور رودخانه خرم رود در محدوده این پلها را به همراه دارد.
استاندار لرستان افزود: همچنین به دنبال توافق با مالکین دولتی و خصوصی در محدوده خیابان امام خمینی هستیم که به مناطق مناسبتری، منتقل شوند و ترافیک خرم آباد از این طریق کاسته شده و تردد روانتری در مرکز استان داشته باشیم.
شاهرخی اضافه کرد: در جلسه کمیسیون ماده پنج که وظیفه رسیدگی به ضوابط و مقررات های طرح تفصیلی شهر و درخواستهای متقاضیان برای تغییر کاربری و یا مشکلاتی از این دست دارند، پرونده های متقاضیان با رویکرد ارزش افزایی املاک و کاهش خسارت برای املاک در صورت جانمایی پلها و معابر، مورد بررسی قرار میگیرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان شامگاه ۲۳ اردیبهشت، وی تاکید کرد: تلاش میشود از این طریق مردم حداکثر استفاده از املاک شان را داشته باشند و در زمینه افزایش طبقات، تراکم واحدهای ساختمانی با رعایت اصول شهرسازی به شکلی که قواعد شهری رعایت شود، مورد تایید قرار بگیرد.
انتهای پیام
