• جمعه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد مطلب: 1405022514593

نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد

ضرورت تشکیل قرارگاه جنگ اقتصادی برای مبارزه با مفسدان و تعدیل قیمت‌ها

ضرورت تشکیل قرارگاه جنگ اقتصادی برای مبارزه با مفسدان و تعدیل قیمت‌ها

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه ایران اسلامی نه به عنوان یک قدرت و ابرقدرت، بلکه به عنوان فوق ابرقدرت ظاهر شده است، گفت: در جنگ اقتصادی نیاز به تشکیل قرارگاه داریم که با حضور روسای سه قوه و سپس همه دستگاه‌های مؤثر تشکیل شود و همچنین با مفسدان اقتصادی و تروریست‌های این بخش برخورد و قیمت‌ها تعدیل شود.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در خطبه دوم از نماز جمعه ۲۵ اردیبهشت ساری در مصلی امام خمینی (ره)، با توصیه خود و نمازگزاران به تقوای الهی و طاعت پروردگار، به روایتی از امام جواد (ع) اشاره و اظهار کرد: هر کسی کار زشتی را تحسین کند، در آن گناه شریک است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به معضل جمعیت، یادآور شد: کسانی که ازدواج می‌کنند معمولاً دیر بچه‌دار می‌شوند و به یک یا دو فرزند قناعت می‌کنند و این مسئله مشکل پیری جمعیت کشور را تشدید کرده است.

این مسئول بر لزوم جوان‌سازی جمعیت از طریق تشویق ازدواج و فرزندآوری تأکید و به سالروز شهادت آیت‌الله رئیسی اشاره کرد و ایشان را چهره‌ای خدوم و شبانه‌روز در حال کار جهادی خواند.

وی همچنین با اشاره به پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت به عنوان روز اهدای عضو (اهدای زندگی)، گفت: اهدای عضو انسان‌های در حال کما می‌تواند بیماران نیازمند را به زندگی بازگرداند.

آیت الله محمدی لائینی افزود: از نظر شرعی اهدای عضو مانعی ندارد و کسانی که حاضرند اعضای عزیزان خود را اهدا کنند، شایسته تقدیرند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه دشمن پس از مأیوس شدن از پیروزی در میدان نظامی، جنگ اقتصادی را تشدید کرده است، گفت: قیمت‌ها بی‌رویه بالا می‌رود و کنترل قیمت‌ها تا حدودی از دست خارج شده است.

خطیب جمعه ساری با اشاره به وضعیت نامناسب اقتصادی کشور گفت: قیمت‌ها به صورت بی‌رویه در حال افزایش است و معلوم نیست کنترل قیمت‌ها در دست کیست!؟

این مسئول تأکید کرد: همانطور که در جنگ نظامی یک قرارگاه لازم است، در جنگ اقتصادی نیز نیاز به تشکیل قرارگاه داریم و باید واقعاً در این جنگ به صورت قرارگاهی عمل و برخورد شود، این قرارگاه باید در رأس، با حضور روسای سه قوه و سپس همه دستگاه‌های مؤثر تشکیل شود و جداً مسائل را پیگیری کنند.

امام جمعه ساری در ادامه خواستار اقدامات عملیاتی در جنگ اقتصادی شد و گفت: ابتدا باید قوانین و مقرراتی که زمینه‌ساز رشد قیمت‌هاست اصلاح شود، سپس به موضوع احتکار و گرانفروشی پرداخته شود.

آیت الله محمدی لائینی افزود: با کسانی که قیمت‌ها را بی‌جهت افزایش می‌دهند، باید برخورد قاطع صورت گیرد.

وی با اشاره به نقش مردم ایران در جنگ تحمیلی گفت: شما ملت ایران شگفتی آفریدید و آمریکا را چنان تحقیر کردید که ترامپ در سفرش به چین در مقابل رقیب جدی خود سرافکنده و شکست خورده حاضر شد.

آیت الله محمدی لائینی افزود: ۵۰ فروند هواپیمای آمریکا در این جنگ توسط نیروهای جبهه مقاومت منهدم یا آسیب جدی دیده است و تمام پایگاه‌های آمریکا در منطقه در عملیات‌های مختلف ویران شده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: ناوهای آمریکا اگر جرأت می‌کردند وارد میدان شوند، ما بر اساس فرموده رهبر شهیدمان، سلاح‌هایی داشتیم که آنها را به قعر دریا بفرستیم.

امام جمعه ساری تصریح کرد: تنگه هرمز به برکت جنگ به دست ما افتاده و ان‌شاءالله در آینده مدیریت آن نیز در اختیار ما خواهد بود.

انتهای پیام