ولی بهرهمند، معاون پیشبینی ادارهکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با ایسنا گفت: باتوجه به کاهش دما از صبح یکشنبه ۲۷ اردیبهشت تا صیح روز دوشنبه ۲۸ اردیبهشت در استان، احتمال سرمازدگی محصولات کشاورزی وجود دارد که در این زمینه از کشاورزان میخواهیم پیشبینیهای لازم را برای مراقبت از محصولات خود انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه کاهش دما در مناطق سردسیری و شمال استان بیشتر است، بیان کرد: عدم مبارزه شیمیایی در مناطقی که دما به زیر صفر میرسد، استفاده از ضدیخ در ماشین آلات کشاورزی، تخلیه آب و جمعآوری سیستمهای آبیاری تحت فشار در مناطق سردسیر و کنترل و تنظیم دما در گلخانهها از مواردی است که کشاورزان در مدت یاد شده باید برای حفظ محصول از خطر سرمازدگی آنها را انجام دهند.
انتهای پیام
هشدار سطح زرد هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد به کشاورزان
ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد ادارهکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه کاهش دمای شبانه و روزانه در این استان برای مراقبت از محصولات کشاورزی هشدار سطح زرد صادر کرد.
