• چهارشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد مطلب: 1405023017812
  • منبع : سازمان بیمه سلامت

معاون توسعه سازمان بیمه سلامت اعلام کرد

آغاز واریز مرحله دوم مطالبات امسال مراکز درمانی/پرداخت ۷ همت از طلب داروخانه‌ها؛ بزودی

آغاز واریز مرحله دوم مطالبات امسال مراکز درمانی/پرداخت ۷ همت از طلب داروخانه‌ها؛ بزودی

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران گفت: ۵هزار میلیارد تومان از مطالبات مراکز دولتی و دانشگاهی به زودی پرداخت می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی رضایی با اشاره به ادامه باز پرداخت مطالبات مراکز و موسسات ارایه دهنده خدمات گفت: دومین مرحله از پرداخت‌ها در سال جاری از امروز آغاز می شود.

وی افزود: در گام نخست بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان از مطالبات مراکز دولتی و دانشگاهی در دستور کار قرار دارد. پیش بینی می شود حداکثر تا هفته آینده این مبالغ به دست مراکز برسد.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران تصریح کرد: از آنجایی که دریافت تخصیص اعتبارات این سازمان از سازمان برنامه و بودجه و خزانه داری کل امری تدریجی و روزانه است، پرداخت در وجه ذی نفعان نیز به صورت تدریجی اما به محض دریافت وجه صورت می گیرد.

بنابر اعلام سازمان بیمه سلامت، به گفته رضایی، با توجه به نشان دار بودن اعتبار مابه‌التفاوت نرخ ارز دارو، شیر خشک و ملزومات پزشکی در اعتبارات بیمه سلامت، مبلغ ۷ همت از مطالبات سه سازمان بیمه‌گر پایه جهت پرداخت آماده و به زودی در وجه داروخانه‌ها واریز می‌شود.

انتهای پیام