به گزارش ایسنا، دکتر محمدنبی شهیکیتاش، در جریان بازدید از مرکز رشد دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی، بر ضرورت برنامهریزی در حوزه فناوری، شکل گیری ساختاری مرکز رشد نوین، توسعه زیستبوم و تسریع در شکلگیری ناحیه نوآوری این دانشگاه تأکید کرد.
در این بازدید، معاون فناوری وزارت علوم از بخشهای مختلف مرکز رشد، شرکتهای فناور مستقر، فضاهای کار اشتراکی و ظرفیتهای نوآورانه دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی بازدید کرد و در نشست هیئت رئیسه این دانشگاه شرکت کرد.
در این نشست که با موضوع همکاریهای مشترک دانشگاه و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم برگزار شد، دکتر شهیکیتاش با اشاره به ظرفیتهای ارزشمند دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی گفت: مرکز رشد دانشگاه خواجهنصیر از منظر زیرساختهای فیزیکی و همچنین مدل ارائه خدمات، نیازمند تحول اساسی و بازآفرینی جدی است و باید با رویکردی نوین به سمت الگوهای موفق مراکز رشد و پارکهای فناوری حرکت کند.
معاون فناوری وزارت علوم همچنین بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی توانمند و باتجربه برای ارتقای کیفیت فضاهای فناورانه و توسعه خدمات تخصصی تأکید کرد و آن را یکی از الزامات شکلگیری زیستبومی پویا و اثربخش دانست.
وی در ادامه پیگیری و اقدام جدیتر برای شکلگیری ناحیه نوآوری دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی را از اولویتهای مهم این دانشگاه عنوان کرد و وجود معاونت فناوری در ساختار دانشگاه را از مزیتهای راهبردی خواجهنصیر برشمرد.
شهیکی ابراز امیدواری کرد با همافزایی بیشتر میان دانشگاه و معاونت فناوری وزارت علوم، روند تثبیت و توسعه ناحیه نوآوری دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی با شتاب بیشتری دنبال شود.
انتهای پیام
