۱۴۰۵-۰۳-۰۲ | ۱۳:۵۳
فعالیت ۱۹ اکیپ دامپزشکی قم در عید قربان

مدیر کل دامپزشکی استان خبر داد

فعالیت ۱۹ اکیپ دامپزشکی قم در عید قربان

مدیر کل دامپزشکی استان قم از ساماندهی ۱۹ اکیپ ثابت و سیار در عید سعید قربان خبر داد و گفت: حدود ۶۰ نفر (اعم از کارشناسان دامپزشکی، ناظرین شرعی، نیروهای پشتیبانی و خدماتی) از نخستین ساعات روز عید قربان تا ساعت ۱۴ آماده انجام نظارت‌های مربوطه در سطح کلانشهر قم و شهرستان‌های کهک و جعفرآباد هستند.

سید مهدی سرکشیک در جلسه هماهنگی نظارت بهداشتی و شرعی بر روی دام‌های قربانی ویژه عید سعید قربان سال جاری، گفت: نیروهای مذکور علاوه بر استقرار در دو باب کشتارگاه صنعتی دام استان در جایگاه‌های موقت قربانی دام هم که از سوی شهرداری قم در ۶ نقطه سطح شهرستان قم پیش بینی شده است مستقر می‌شوند. همچنین جایگاه موقت کشتار دام وابسته به مسجد مقدس جمکران و اداره کل بهزیستی استان قم هم با حضور کارشناسان دامپزشکی و ناظرین شرعی آماده خدمت رسانی به همشهریان در این روز هستند.

مدیرکل دامپزشکی استان قم ضمن تاکید بر اجتناب از کشتار دام در خیابان‌ها و معابر، داخل منازل و مکان‌های غیر مجاز به جهت تهدید جدی بهداشت و سلامت جامعه، انتقال بیماری‌های عفونی و مشترک بین انسان و دام، مخاطرات زیست محیطی، به کلیه شهروندان توصیه کرد برای انجام فریضه قربانی به مکان‌های مورد تایید اداره کل دامپزشکی استان که راه‌های دسترسی به آن‌ها در روزهای منتهی به عید قربان از سوی رسانه‌های جمعی و پیام‌رسان‌های داخلی اعلام خواهد شد، مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان قم در روز شنبه دوم خرداد، وی تأکید کرد: سامانه تلفن ۱۵۱۲ و همچنین شماره تلفن‌های ۰۲۵۳۶۱۲۳۴۵۶ و ۰۲۵۳۶۱۲۳۴۵۷ اداره کل دامپزشکی استان قم و نیز ادارات دامپزشکی شهرستان‌های تابعه آماده ارائه مشاوره بهداشتی و پاسخگویی به هر گونه سوالات و ابهامات در این خصوص است.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها