۱۴۰۵-۰۳-۰۳ | ۰۹:۵۶
پیش‌بینی برداشت ۳۰ تُن ماهی گرمابی از استخرهای پرورش ماهی میناب

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خبر داد

پیش‌بینی برداشت ۳۰ تُن ماهی گرمابی از استخرهای پرورش ماهی میناب

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب از پیش‌بینی برداشت بیش از ۳۰ تُن ماهی گرمابی از استخرهای پرورش ماهی این شهرستان تا پایان فصل برداشت خبر داد.

اسلام بهرامی، با اشاره به ظرفیت‌های آبزی‌پروری در شهرستان میناب، اظهار کرد: پرورش ماهیان گرمابی که از مهرماه در این منطقه آغاز شده است، تا اردیبهشت‌ماه ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود با پایان این دوره، بیش از ۳۰ تُن محصول روانه بازار مصرف شود.

وی با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای در این بخش افزود: در حال حاضر مزرعه پرورش ماهی تیلاپیا در میناب در فضایی به مساحت ۴ هزار مترمربع فعال است که برنامه‌ریزی‌های لازم جهت افزایش سطح زیرکشت به ۶ هزار مترمربع تا پایان سال جاری انجام شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب در خصوص بازار هدف این محصولات تصریح کرد: ماهیان گرمابی تولید شده در این شهرستان پس از طی مراحل برداشت و بسته‌بندی، جهت عرضه به بازارهای مصرف شهرهای تهران و اصفهان ارسال می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در روز یکشنبه سوم خرداد، بهرامی با تأکید بر سیاست‌های این مدیریت برای بهره‌وری حداکثری از پتانسیل‌های منطقه، خاطرنشان کرد: فعال‌سازی و احیای سایر ظرفیت‌های موجود در بخش‌های مختلف کشاورزی و باغداری شهرستان، به‌طور ویژه در دستور کار جهاد کشاورزی قرار دارد.

انتهای پیام 

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها