۱۴۰۵-۰۳-۰۳ | ۱۴:۳۷
منبع: نمایندگی سمنان
راه اندازی پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات شعبه سمنان

با حضور رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور انجام شد

راه اندازی پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات شعبه سمنان

پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات شعبه سمنان با حضور مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس پارک فاوا کشور در سمنان افتتاح شد.

 مصطفی مافی یک‌شنبه ۳ خرداد در سفر به سمنان و در آیین بهره‌برداری از این پروژه که با حضور دهرویه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ،گلرو نماینده مردم سمنان،مهدیشهر و سرخه و جمعی از مدیران استان انجام شد اظهار کرد: پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات شعبه سمنان امروز همزمان با سالروز حماسه فتح خرمشهر با هدف استقرار شرکت‌ها و واحدهای فناور حوزه ICT و به منظور ایجاد بستر هم‌افزایی میان ارکان دولت، صنعت و دانشگاه

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور از سمنان به عنوان کی از استان‌های پیشرو در اقتصاد دیجیتال نام برد و تصریح کرد: استان سمنان از زیرساخت‌های بسیار خوبی در این بخش برخوردار است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی این استان برای هوشمندسازی در حوزه صنعت و معدن گفت: استان سمنان به عنوان یک استان صنعتی و معدنی گام‌های خوبی در راستای هوشمندسازی معادن و صنایع برداشته است.

مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از هدفگذاری این وزارتخانه برای حمایت از زیست‌بوم تولید محتوا خبر داد و خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از همه شرکت‌های فناور فعال و مستعد در سراسر کشور حمایت می‌کند.

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور با اشاره به وجود دو پارک‌های علم و فناوری در سمنان و شاهرود گفت: پارک‌های فاوا به هیچ عنوان رقیب پارک‌های علم و فناوری نیستند.

وی با تاکید بر اینکه پارک فاوا بازارساز است و با پارک‌های علم و فناوری دانشگاهی رقیب نیست، اضافه کرد: این مجموعه‌ها تکمیل‌کننده کار هم در مسیر توسعه استان‌ها هستند.

مافی با اشاره به توجه ویژه دولت دکتر پزشکیان به توسعه پارک فاوا در کشور ادامه داد: در یک سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریال از سوی پارک فاوا به ایجاد شعبه‌های استانی پارک اختصاص یافت که در همین راستا تاکنون هفت پارک در هفت استان کشور ایجاد شده است.

وی خواستار توجه بیشتر مسئولان به پارک فاوا در استان‌ها شد و با اشاره به رویکرد ویژه وزارتخانه ارتباطات این بخش گفت: وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات در همین ارتباط مکلف به تربیت ۵۰۰ هزار نیروی متخصص در حوزه فاوا شده است.

راه اندازی پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات شعبه سمنان

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها