۱۴۰۵-۰۳-۰۵ | ۱۷:۰۲
کشف ۱,۲۲۰ لیتر روغن احتکار شده در ری

کشف ۱,۲۲۰ لیتر روغن احتکار شده در ری

گشت مشترک بازرسی اصناف ری، تعزیرات، بسیج، پلیس اماکن و شهرداری در عملیاتی میدانی، ۱,۲۲۰ لیتر انواع روغن خوراکی را که با هدف ایجاد کمبود مصنوعی در بازار در زیرزمین یک واحد غذاخوری در حسن‌آباد فشافویه دپو شده بود، کشف و ضبط کردند.

در ادامه طرح‌های نظارتی بر واحدهای صنفی و به منظور مبارزه با پدیده احتکار و گران‌فروشی، ۱,۲۲۰ لیتر انواع روغن خوراکی احتکار شده در بخش حسن‌آباد فشافویه از توابع شهرستان ری کشف و ضبط شد.

این عملیات در قالب گشت مشترک با محوریت واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف شهرستان ری و با مشارکت فعال نمایندگان اداره تعزیرات حکومتی، بسیج اصناف، بخشداری حسن‌آباد فشافویه، پلیس اماکن، شبکه بهداشت و شهرداری صورت گرفت.

بر اساس گزارش واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف، این محموله روغن که با هدف سوءاستفاده از شرایط بازار و ایجاد کمبود مصنوعی در زیرزمین یک واحد صنفی غذاخوری دپو شده بود، در بازرسی‌های میدانی کشف و توقیف شد. پرونده متشکله به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع گردید.

خط قرمز ما توزیع عادلانه کالاست

رئیس اتاق اصناف شهرستان ری در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر تداوم گشت‌های نظارتی اظهار کرد: توزیع عادلانه کالاهای اساسی خط قرمز ماست و با هرگونه احتکار، اختلال در نظام توزیع و تضییع حقوق مصرف‌کنندگان بدون اغماض و با قاطعیت برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

وی افزود: از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، احتکار یا گران‌فروشی، مراتب را از طریق شماره تماس‌های اعلامی به واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف یا سامانه ۱۲۴ گزارش دهند.

 دپوی روغن در زیرزمین غذاخوری، زنگ خطر نظارت هوشمند

در روزهایی که نوسانات قیمت روغن و برخی کالاهای اساسی دغدغه بسیاری از خانواده‌ها شده است، کشف ۱,۲۲۰ لیتر روغن در زیرزمین یک واحد غذاخوری در حسن‌آباد فشافویه، بار دیگر اهمیت نظارت مستمر و هوشمند بر بازار را آشکار می‌کند.

احتکار صرفاً یک تخلف صنفی نیست؛ این پدیده زنجیره تأمین کالاهای اساسی را مختل و فشار روانی و اقتصادی دوچندانی بر مصرف‌کنندگان وارد می‌کند. آنچه در این پرونده جای تأمل دارد، مکان دپو است؛ جایی که عموماً انتظار انبار کالای اساسی نمی‌رود. این موضوع نشان می‌دهد شبکه نظارتی باید نقاط کور را پوشش داده و از روش‌های سنتی فراتر رود. امید است برخورد قاطع با این تخلفات، بازدارندگی لازم را ایجاد و اعتماد عمومی به نظام توزیع را تقویت کند.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای