۱۴۰۵-۰۳-۰۸ | ۱۴:۴۹
امام جمعه کرمان: دشمن به دنبال جبران شکست خود، در میدان دیپلماسی است

امام جمعه کرمان: دشمن به دنبال جبران شکست خود، در میدان دیپلماسی است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان گفت: دشمن در میدان نظامی از ما شکست خورده و اکنون همه طمعش متوجه امتیاز گرفتن در میدان دیپلماسی است تا بخشی از شکست خود را جبران کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی در خطبه‌های نماز جمعه هشتم خرداد سالروز شهادت حجت‌الاسلام ابوترابی را تسلیت گفت.

وی ضمن اشاره به مناسبت‌های هفته پیش رو از جمله عید غدیرخم و تبریک این عید بزرگ، غدیر و عاشورا را بال‌های اجرایی کردن اسلام ناب دانست.

علیدادی سلیمانی افزود: غدیر، برای اجرایی کردن امامت و عاشورا برای ایستادن پای امامت و ولایت تا شهادت است.

امام جمعه کرمان عاشورا را سند افتخار اجرای امامت اعلام کرد و گفت: غدیر و عاشورا در کنار هم موفق شدند انقلاب بزرگ قرن حاضر یعنی انقلاب اسلامی را به‌وجود بیاورند.

وی با اشاره به فرا رسیدن سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی گفت: امام خمینی (ره) موفق به عملیاتی کردن غدیر و عاشورا در جامعه ایران اسلامی شد و دو دستاورد بزرگ توسط امت امام اتفاق افتاد؛ یکی اینکه با پیروزی انقلاب موفق شد امامت ریشه‌دار در غدیر را در جامعه تحقق ببخشد و دستاورد دیگر مهم و بزرگ دیگر برای جهان بشریت بود که با جمهوری اسلامی دین در همه شئون زندگی مردم قرار گرفت.

علیدادی سلیمانی بیان کرد: امامین انقلاب برای انقلاب، نظام و مردم نقشه راهی ترسیم کردند که همه نگاه‌ها متوجه ملت ایران شود.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان افزود: در شرایط حساس کنونی وظیفه ما نسبت به امام جامعه مشخص و همان است که امام کبیر فرمود «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد» و باید اوامر ایشان را نصب‌العین قرار دهیم و پیام‌های ایشان را جدی گرفته و به آن جامه عمل بپوشانیم.

 وی در ادامه خطبه‌های نماز جمعه امروز کرمان اظهار کرد: رسالت ملت مبعوث ایران بی‌نظیر است و شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل فقط مربوط به رمی جمره نیست بلکه امروز در همه صحنه‌های بین‌المللی شعار هر آزادی‌خواهی است و برائت از مشرکین امروز کل دنیا را در برگرفته و گستره آن به اندازه جغرافیای کره زمین است.

 علیدادی سلیمانی با اشاره به پیام اخیر امام خامنه‌ای و تأکید بر حفظ خیابان؛ گفت: باید تحت رهبری امام جامعه حرکت و شعارها را با ایشان تنظیم کرد.

وی افزود: دشمن در میدان نظامی از ما شکست خورده و جرأت تحرک در این میدان ندارد اما در دو جبهه دیگر هم باید ضعیف شود تا شکست رسمی او را بپذیریم.

امام جمعه کرمان گفت: اکنون همه طمع دشمن متوجه امتیاز گرفتن در میدان دیپلماسی است تا بخشی از شکست خود را جبران کند.

وی افزود: مردان مجاهد این میدان با پشتیبانی شما باید از حقوق مردم در صحنه سخت دیپلماسی، تحت زعامت ولی‌فقیه دفاع کنند.

وی ادامه داد: بخش دوم، خیابان است که باید مراقب بود دشمن نفوذ نکند و به اختلافات منجر به نزاع نکشاند.

علیدادی سلیمانی گفت: چرا برخی شعار معارض با رهبری را در خیابان بالا می‌برند؟ رزمنده خیابان باید تحت امر رهبری باشد نه جلوتر و نه عقب‌تر از ایشان.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان با بیان اینکه دشمن همچنین دل بسته تا نظام اجتماعی ما را دچار تعارض و درگیری کند، افزود: آنها می‌خواهند سنگر ۹۰ روزه خیابان را که مجاهدان این عرصه اعم از پیرمرد و کودک و نوجوان آن را در معرض دید جهانی به خوبی مدیریت کردند، فتح کنند و آن وقتی است که به‌ توصیه‌های رهبری عمل نشود بنابراین انقلابی بودن با دستور ولایت فقیه خود را نشان می‌دهد.

وی در پایان خطبه‌های نماز جمعه گفت: کسانی که در زمینه مبارزه با مواد مخدر و مقابله با تهدیدات فعالیت می‌کنند، نیاز به حمایت ما برای ریشه‌کن کردن این معضلات دارند.

انتهای پیام 

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای