۱۴۰۵-۰۳-۰۸ | ۱۵:۴۵
امام جمعه تبریز: مهم‌ترین وظیفه مردم حفظ اتحاد و تبعیت از رهبر انقلاب است

امام جمعه تبریز: مهم‌ترین وظیفه مردم حفظ اتحاد و تبعیت از رهبر انقلاب است

امام جمعه تبریز مهم‌ترین وظیفه مردم در شرایط فعلی را حفظ اتحاد و تبعیت از رهبر انقلاب دانست و تأکید کرد: ملت ایران باید با حضور پرشور و منظم خود نشان دهد هر زمان که رهبر انقلاب فرمان دهند، آماده حضور در میدان خواهد بود و برای آرمان‌هایش از جان نیز می‌گذرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز در مصلای امام خمینی(ره)، به برخی نگرانی‌ها درباره موضع جمهوری اسلامی ایران نسبت به جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: برخی تصور می‌کنند ایران نسبت به لبنان، غزه، فلسطین و یمن بی‌تفاوت شده، در حالی که این ملت‌ها برای ما همچون جان هستند. بسیاری از مسائل مرتبط با میدان مقاومت قابل بیان عمومی نیست و طبیعی است که همه جزئیات برای مردم بازگو نشود.

وی با اشاره به قدردانی حزب‌الله لبنان از حمایت‌های جمهوری اسلامی افزود: همین تشکرها نشان می‌دهد که نیروهای مقاومت به‌خوبی از نوع و میزان حمایت ایران آگاه هستند و می‌دانند جمهوری اسلامی چگونه در کنار آنان ایستاده است.

مطهری‌اصل همچنین اظهار کرد: مدیریت تنگه هرمز در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و نحوه تردد و باز یا بسته بودن آن تحت کنترل ایران است. آمریکا در روزهای اخیر با حمله‌ای نمایشی به منطقه‌ای خالی، با پاسخ فوری و قاطع جمهوری اسلامی روبه‌رو شد.

وی با اشاره به نقش رهبر معظم انقلاب در اداره کشور گفت: فرماندهی کل قوا با اقتدار امور کشور را هدایت می‌کنند و مسئولان نیز هماهنگ با رهبری برای حل مشکلات مردم تلاش دارند. نیروهای مسلح و رزمندگان اسلام نیز با قدرت در میدان حضور دارند و جای نگرانی برای مردم وجود ندارد.

مردم ایران تا زمان خروج کامل دشمنان از منطقه، دست از مقاومت نخواهند کشید

امام جمعه تبریز با تأکید بر اینکه پیروزی نهایی متعلق به ملت ایران است، گفت: دشمن امروز دچار سردرگمی شده و ناچار خواهد بود خواسته‌های ملت ایران و رهبر انقلاب را بپذیرد. مردم ایران تا زمان خروج کامل دشمنان از منطقه، دست از مقاومت نخواهند کشید.

وی خطاب به مسئولان اجرایی کشور نیز بیان کرد: ما حامی شما هستیم و انتظار داریم برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم تلاش بیشتری صورت گیرد.

وی همچنین خطاب به نیروهای نظامی و رزمندگان اسلام گفت که میلیون‌ها ایرانی آماده پشتیبانی و ایستادگی در کنار آنان هستند.

وی با تأکید بر اهمیت همدلی میان مدیران و مسئولان مطرح کرد: هر زمان هماهنگی و اتحاد میان مسئولان وجود داشته، مشکلات مردم نیز سریع‌تر حل شده است. همه مسئولان خدمتگزار مردم هستند و اگر رضایت مردم وجود نداشته باشد، مسئولیت و مدیریت ارزشی نخواهد داشت.

وی نسبت به ایجاد اختلاف در جامعه هشدار داد و تشریح کرد: همه کسانی که دل‌سوز اسلام، انقلاب و ایران هستند باید مراقب باشند که اختلاف‌نظرها به نزاع و تفرقه تبدیل نشود، زیرا دشمنان از هر شکافی برای ضربه زدن استفاده می‌کنند.

وی در ادامه سخنان خود به سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: هنوز ابعاد شخصیت و تأثیر عظیم امام خمینی به‌درستی شناخته نشده است. اگر قرن اخیر را قرن امام خمینی بنامیم سخنی اغراق‌آمیز نگفته‌ایم، چرا که ایشان نه‌تنها ایران بلکه جهان را دگرگون کرد.

وی افزود: دوست و دشمن به ویژگی‌های شخصیتی امام خمینی اذعان دارند؛ شخصیتی که در کنار اقتدار سیاسی، روحیه عبادی، شجاعت در برابر دشمنان و مهربانی با مؤمنان را در خود جمع کرده بود.

خطیب جمعه تبریز ادامه داد: رهبر معظم انقلاب طی دهه‌های گذشته با اقتدار همان مسیر امام را ادامه داده‌اند و در مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی گام برداشته‌اند.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای