۱۴۰۵-۰۳-۱۰ | ۱۰:۳۶
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
صدور ۷۰ سند مالکیت کشاورزی پس از ۶۰ سال بلاتکلیفی در شندول هیرمند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان خبر داد

صدور ۷۰ سند مالکیت کشاورزی پس از ۶۰ سال بلاتکلیفی در شندول هیرمند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از صدور ۷۰ فقره سند مالکیت برای اراضی کشاورزی روستای شندول از توابع شهرستان هیرمند پس از ۶۰ سال بلاتکلیفی خبر داد.

علیرضا دهمرده در گفت وگو با ایسنا، افزود: با اجرای این طرح، ۲۷۲ هکتار از اراضی کشاورزی این روستا پس از حدود ۶۰ سال بلاتکلیفی، سنددار و به نام بهره‌برداران واقعی ثبت شد.

وی تاکید کرد: یکی از مهمترین مطالبه‌های کشاورزان و بهره‌برداران روستای شندول، تعیین تکلیف وضعیت مالکیتی اراضی بود که با پیگیری‌های این سازمان و همکاری دستگاههای ماولی این مهم محقق شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت سنددار شدن اراضی کشاورزی تصریح کرد: صدور اسناد مالکیت، زمینه‌ساز توسعه پایدار بخش کشاورزی، جلوگیری از بروز اختلافات ملکی، افزایش بهره‌وری و تسهیل اجرای طرح‌های توسعه‌ای در مناطق روستایی از مهمترین مزایای این اقدام است.

وی بیان کرد: دولت چهاردهم توجه ویژه‌ای به تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی و صیانت از حقوق بهره‌برداران دارد و این سازمان با جدیت روند سنددار کردن اراضی کشاورزی استان را دنبال می‌کند.

دهمرده ادامه داد: اجرای موفق این طرح در روستای شندول به دلیل قدمت و پیچیدگی‌های پرونده‌ها به عنوان یک اقدام شاخص در سطح سیستان و بلوچستان و کشور مطرح شده که می‌تواند الگویی موفق برای سایر مناطق فاقد سند باشد.

انتهای پیام

#

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای