۱۴۰۵-۰۳-۱۲ | ۱۱:۵۴
اجتماع عظیم «کاروان غدیر تا ظهور» در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود

اجتماع عظیم «کاروان غدیر تا ظهور» در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود

قم (ایسنا) - معاون فرهنگی آستان مقدس مسجد جمکران از برگزاری اجتماع عظیم «کاروان غدیر تا ظهور» همزمان با عید سعید غدیر خم و سالروز ارتحال امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: این مراسم با حضور گسترده مردم ولایت‌مدار قم، بعد از پیاده‌روی و کاروان خودرویی در بلوار پیامبر اعظم(ص)، روز ۱۴ خرداد در مسجد مقدس جمکران برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین یاسین حسین‌آبادی، امروز ۱۲ خرداد در گفت‌وگو با خبرنگاران از برگزاری ویژه‌برنامه «کاروان غدیر تا ظهور» به مناسبت عید سعید غدیر خم و در سالروز رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی خبر داد.

معاون فرهنگی آستان مقدس مسجد جمکران با اشاره به برگزاری این آیین مردمی در روز عید غدیر اظهار کرد: امسال نیز همانند سال‌های گذشته، کاروان بزرگ «غدیر تا ظهور» از ابتدای بلوار پیامبر اعظم(ص) به سمت آستان مقدس مسجد جمکران برگزار خواهد شد.

حسین‌آبادی افزود: حرکت کاروان خودرویی از ساعت ۱۶:۳۰ روز پنج‌شنبه ۱۴ خرداد از ابتدای بلوار پیامبر اعظم(ص) آغاز می‌شود و به سمت مسجد مقدس جمکران ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: همچنین ساعت ۱۷ اجتماع مؤمنان و محبان امیرالمؤمنین(ع) در میدان پرچم (آل‌یاسین سابق) برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در قالب پیاده‌روی به سمت آستان مقدس مسجد جمکران حرکت خواهند کرد.

حسین‌آبادی تصریح کرد: اجتماع عظیم غدیری مردم ولایت‌مدار قم نیز از ساعت ۱۸ در صحن جامع امام مهدی(عج) مسجد مقدس جمکران برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه غدیر، تجلی تداوم ولایت و زمینه‌ساز ظهور است، تصریح کرد: این مراسم با هدف تجدید بیعت با ولایت، ترویج فرهنگ غدیر و تقویت پیوند میان غدیر و انتظار برگزار می‌شود و میزبان عاشقان اهل‌بیت(ع) و منتظران حضرت ولی‌عصر(عج) خواهد بود.

به گزارش ایسنا؛ در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین میرزامحمدی به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت و سیدمهدی میرداماد و مجید تال نیز به مداحی و مدیحه‌سرایی خواهند پرداخت.

انتهای پیام

#

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای