۱۴۰۵-۰۳-۱۶ | ۱۶:۳۸
انتشار داستان گمشده بعد از یک قرن

انتشار داستان گمشده بعد از یک قرن

داستان کوتاه منتشر نشده از «ادیت وارتون»، نویسنده برنده پولیتزر بعد از گذشت بیش از یک قرن منتشر شد.

به گزارش ایسنا،‌ داستان کوتاهی از «ادیت وارتون»، نخستین زن برنده جایزه پولیتزر که تاکنون منتشر نشده بود، روز جمعه برای اولین بار در معرض دید عموم قرار گرفت.

«گاردین» نوشت: این داستان کوتاه که «مردانی که جهان را نجات دادند» نام دارد، در آرشیو این نویسنده در دانشگاه ییل کشف شده است.

این داستان که گمان می‌رود حوالی ژوئیه ۱۹۱۸ نوشته شده باشد، کشفی مهم برای محققان و طرفداران آثار «وارتون»، نویسنده‌ای که عصر به اصطلاح طلایی جامعه آمریکا را در رمان‌های پرفروشی از جمله «عصر معصومیت» خلاصه کرده بود، محسوب می‌شود.

این داستان کوتاه، درباره یک مهمانی شام در یک قلعه فرانسوی و حوالی پایان جنگ جهانی اول روایت می‌شود. این داستان از ثروتمندترین ساکنان کشور می‌گوید که تلاش می‌کنند از جنگی که اخیرا به آن‌ها آسیب رسانده بود، عبور کنند؛ حتی در حالی که هنوز صدای توپ‌ها به گوش می‌رسد و کیلومترها آن‌طرف‌تر سربازان در حال جان باختن هستند.

داستان به غذاهایی اشاره می‌کند که روی میز ناهارخوری بزرگی سرو شده‌اند که تنها ماه‌ها پیش، زمانی که قلعه به عنوان بیمارستان صحرایی استفاده می‌شد، به عنوان میز عمل جراحی برای قطع عضو کاربرد داشت.

یکی از شخصیت‌های اصلی، پرستار جوان آمریکایی به نام «میلی آردن» است که بازگشت راحت اعضای خانواده به روزهای باشکوه پیش از جنگ را مشاهده می‌کند، در حالی که او با وحشت‌ جنگ و جراحت‌هایی که دیده و درمان کرده است، دست و پنجه نرم می‌کند.

انتهای پیام

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری

چندرسانه‌ای