۱۴۰۵-۰۳-۱۸ | ۱۲:۵۱
فرماندار مشهد: در هر زمان و مکانی که برای تشییع رهبر شهید اعلام شود کاملا آماده هستیم

فرماندار مشهد: در هر زمان و مکانی که برای تشییع رهبر شهید اعلام شود کاملا آماده هستیم

خراسان رضوی (ایسنا) - فرماندار مشهد از آمادگی برای برگزاری تشییع رهبر شهید به عنوان یک رویداد تاریخی خبر داد.

سیدحسن حسینی در حاشیه تجمعات مردمی خیابان احمدآباد و در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آمادگی مشهد برای تشییع رهبر شهید، اظهار کرد: از اولین دقایق خبر شهادت رهبری، جلسات متعددی برگزار شد و تقسیم کار صورت گرفت و کاملا آماده هستیم که در هر زمانی که اعلام و هر مکانی که مشخص شود، تشییع باشکوهی را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تشییع رهبر یک رویداد تاریخی در مشهد است، گفت: باید حتماً بتوانیم در تکریم مشایعت‌کنندگان و کسانی که برای زیارت می‌آیند، توفیق داشته باشیم و آمادگی کامل وجود دارد و این آمادگی در حال بروزرسانی است.

فرماندار مشهد با اشاره به تجمعات مردمی، بیان کرد: به نظر بنده این تجمعات یک موهبت و رحمت الهی است، زیرا ما خاطرات خیلی تلخی در دی‌ماه داشتیم که اگر شاید این تجمع و حضور مردم نبود، دشمن برنامه‌ریزی کرده بود که اتفاقاتی شبیه دی‌ماه را در کشور داشته باشیم. بنابراین حضور مردم یک نوع دلگرمی به نیروهای مسلح ما در میدان نبرد بود و هم انگیزه و روحیه به مسئولین داد تا بتوانند خدمتگزار بهتری باشند و هم امنیت و آرامش شهر را تضمین کرد.

حسینی با اشاره به روند تغییر تجمعات از شب اول تا کنون، ادامه داد: در ابتدا این تجمعات از لحظه خبر شهادت رهبری با یک شور حماسی شروع و به مرور زمان به نظر من پخته‌تر و با مولفه‌های فرهنگی، حماسی و مذهبی در آن تنوع ایجاد و برای جوانان جذاب‌تر شد. در نهایت یک همایش و نمایش تبدیل شد برای آنکه ما بتوانیم قدرت، وحدت و هماهنگی خود را به رخ جهانیان بکشیم.

وی با اشاره به حضور بانوان در تجمعات شبانه، اظهار کرد: به اذعان همه آمارها و ارقام‌ها، بیش از ۵۰ درصد جمعیت تجمعات را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و حضور آنان دلگرم‌کننده است و نشان می‌دهد که چقدر مسئولانه در عرصه‌های اجتماعی حضور پیدا می‌کنند و باید قدردان این حضور باشیم.

فرماندار مشهد در ادامه با اشاره به وضعیت معیشتی مردم، گفت: ما در شرایط جنگیِ محاصره و تحریم اقتصادی قرار داریم و همچنین به صورت طبیعی شاهد رشد حقوق و دستمزد هستیم که مطابق با افرایش حقوق، هزینه‌ حامل‌های انرژی نیز باید افزایش پیدا کند. از طرفی بخشی از تولیدات ما به لحاظ زنجیره‌ای وابسته به خارج از کشور است، بنابراین باید بپذیریم که مقداری اقلام گران‌تر خواهد شد.

حسینی افزود: آنچه که مهم است و ما وظیفه داریم کنترل کنیم، گرانفروشی، احتکار و کم‌فروشی است ما کنترل‌ها را تشدید کردیم و تیم‌هایی مرکب از نیروی انتظامی، دادگستری، سازمان صنعت و معدن و همه کسانی که مدخل هستند، در کنترل بازار تشکیل شد که به صورت تخصصی نقطه به نقطه شهر پایش و کنترل می‌کنند. اگر کسی گرانفروشی، کم‌فروشی و احتکار کند، با شدت و مطابق با قوانین جنگ با او برخورد خواهد شد.

به گزارش ایسنا، اخیرا معاون فرهنگی و زیارت استانداری خراسان رضوی از احتمال برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید در دهه پایانی صفر خبر داده بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای