۱۴۰۵-۰۳-۱۹ | ۱۲:۱۱
منبع: نمایندگی گیلان
پیکر شهید جواد جعفرزاده در رشت تشییع و تدفین شد

پیکر شهید جواد جعفرزاده در رشت تشییع و تدفین شد

گیلان (ایسنا) - آیین تشییع و تدفین پیکر شهید «جواد جعفرزاده» پلیس فرماندهی انتظامی گیلان امروز با حضور مردم و مسئولان استان گیلان در رشت برگزار شد.

آیین باشکوه تشییع و اقامه نماز بر پیکر شهید مدافع امنیت «سروان جواد جعفرزاده» امروز سه‌شنبه، ۱۹ خرداد با حضور گسترده مردم شهیدپرور رشت، استاندار، نماینده ولی فقیه در استان، فرماندهان نظامی و انتظامی در گلزار مطهر شهدای رشت برگزار شد.

در این مراسم آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده مقام معظم رهبری در استان گیلان و امام جمعه رشت، بر پیکر مطهر این شهید والامقام نماز اقامه کرد.

پیکر شهید «جواد جعفرزاده» در رشت تشییع و تدفین شد

پیکر شهید «جواد جعفرزاده» در رشت تشییع و تدفین شد

پیکر شهید «جواد جعفرزاده» در رشت تشییع و تدفین شد

به گزارش ایسنا، شهید سروان «جواد جعفرزاده» اهل شهرستان فومن، در ماموریت دستگیری سارقان در شهر سنگر شهرستان رشت، در پی شدت مصدومیت دچار مرگ مغزی شد. اعضای بدن این شهید والامقام با رضایت خانواده اهدا شد، از این شهید مدافع امنیت یک پسر ۱۲ ساله به یادگار مانده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای