۱۴۰۵-۰۳-۲۰ | ۰۰:۰۴
منبع: نمایندگی لرستان
پرداخت مطالبات گندم‌کاران و تأمین آرد؛ از مزرعه تا سفره مردم

پرداخت مطالبات گندم‌کاران و تأمین آرد؛ از مزرعه تا سفره مردم

لرستان (ایسنا) - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان با اشاره به وضعیت خرید و مصرف گندم در استان گفت: مصرف سالانه گندم در لرستان حدود ۳۰۰ هزار تن است که شامل آرد خبازی‌ها و سایر مصارف می‌شود.

سعید دارابی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در صورت تحقق خرید پیش‌بینی‌شده ۵۰۱ هزار تن گندم، بخش قابل توجهی از نیاز استان تأمین خواهد شد و مازاد آن نیز به سایر مناطق ارسال می‌شود.

وی با قدردانی از تلاش کارخانجات آرد و نانوایان استان، به ویژه در شرایط خاص و روزهای بحرانی، افزود: کارخانجات آرد لرستان به صورت شبانه‌روزی فعالیت کردند و نانوایان نیز نقش مؤثری در تأمین نان مورد نیاز مردم داشتند که این تلاش‌ها شایسته تقدیر است.

دارابی با بیان اینکه شعار مجموعه غله و خدمات بازرگانی «از مزرعه تا سفره، همراه کشاورزان و مردم» است، ادامه داد: فرآیند تأمین نان از برداشت گندم در مزارع آغاز می‌شود؛ محصول پس از انتقال به مراکز ذخیره‌سازی و طی مراحل فنی، به کارخانه‌های آردسازی ارسال شده و پس از تبدیل به آرد، در اختیار نانوایی‌ها قرار می‌گیرد تا در نهایت نان بر سر سفره مردم قرار گیرد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان در ادامه تأکید کرد: این زنجیره با همکاری کشاورزان، مراکز ذخیره‌سازی، کارخانه‌های آرد و نانوایان به صورت مستمر در حال انجام است تا امنیت غذایی استان حفظ شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای