۱۴۰۵-۰۴-۰۱ | ۱۳:۱۳
نقاط پرتگاهی محور طالقان ـ هشتگرد ایمن‌سازی می‌شود

نقاط پرتگاهی محور طالقان ـ هشتگرد ایمن‌سازی می‌شود

البرز (ایسنا) - معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز از آغاز اجرای طرح ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور طالقان ـ هشتگرد خبر داد و گفت: در قالب این طرح، ۱۰ کیلومتر از نقاط حادثه‌خیز و پرتگاهی این محور با نصب نیوجرسی ایمن‌سازی خواهد شد.

مهدی حاج‌علی روز دوشنبه یکم تیر ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با هدف ارتقای ایمنی تردد، کاهش خطر خروج وسایل نقلیه از مسیر و پیشگیری از وقوع حوادث رانندگی، عملیات نصب نیوجرسی در نقاط پرتگاهی محور طالقان ـ هشتگرد آغاز شده است.

وی افزود: در این طرح، ۱۰ کیلومتر از محدوده‌های پرتگاهی و حساس این محور شناسایی و برای افزایش ضریب ایمنی کاربران جاده‌ای، به نیوجرسی مجهز خواهد شد تا از بروز حوادث احتمالی در این مسیر کوهستانی جلوگیری شود.

حاج‌علی ادامه داد: همزمان با اجرای عملیات نصب نیوجرسی، نصب تابلوهای هشداردهنده و علائم ایمنی نیز در طول محور آغاز شده است تا رانندگان با آگاهی بیشتر و رعایت نکات ایمنی، تردد مطمئن‌تری در این مسیر داشته باشند.

معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز خاطرنشان کرد: اجرای این اقدامات در راستای افزایش ایمنی راه‌ها، کاهش سوانح جاده‌ای، حفاظت از جان کاربران راه و ارتقای کیفیت سفرهای برون‌شهری انجام می‌شود و تا تکمیل کامل پروژه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها