۱۴۰۵-۰۴-۰۲ | ۱۱:۲۵
منبع: نمایندگی فارس
ارائه خدمات برق‌رسانی به یک میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک در شیراز

ارائه خدمات برق‌رسانی به یک میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک در شیراز

فارس (ایسنا) - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز با اشاره به خدمات‌رسانی این شرکت به حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک و پنج میلیون نفر جمعیت، تغییرات مدیریتی اخیر را گامی در راستای چابک‌سازی ساختار، ارتقای بهره‌وری و عبور از چالش‌های صنعت برق عنوان کرد.

احمدرضا خسروی، سه‌شنبه دوم تیر در آیین معارفه مدیران جدید شرکت توزیع نیروی برق شیراز،  با اشاره به ضرورت همگامی با تحولات صنعت برق، اظهار کرد: تأمین برق برای حدود پنج میلیون نفر و یک میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک بر عهده شرکت توزیع نیروی برق شیراز است و این مسئولیت، مدیریت دقیق و برنامه‌ریزی منسجم را می‌طلبد.

وی با اشاره به چالش‌هایی همچون ناترازی انرژی و محدودیت‌های مالی افزود: این مسائل ابعاد مختلفی دارند، اما با تلاش و همدلی کارکنان می‌توان بر مشکلات موجود غلبه کرد.

خسروی تغییرات مدیریتی را عاملی برای ایجاد پویایی در مجموعه دانست و گفت: این جابه‌جایی‌ها با هدف تزریق انگیزه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های جدید انجام شده و نتایج مثبت آن در آینده نزدیک نمایان خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز همچنین از خدمات مدیران پیشین قدردانی کرد و گفت: مدیران قبلی با صداقت و تعهد در مسیر خدمت‌رسانی گام برداشتند و اقدامات آنان در کارنامه این شرکت ماندگار خواهد بود.

وی با تأکید بر ضرورت پاسخگویی به مطالبات مردم اظهار کرد: تغییرات مدیریتی با هدف ارتقای کیفیت خدمات و عبور از چالش‌های موجود انجام شده و انتظار می‌رود با اتخاذ راهبردهای مناسب، زمینه تحقق اهداف شرکت فراهم شود.

خسروی، مشتری‌مداری را یکی از اولویت‌های اصلی شرکت دانست و افزود: دغدغه‌های مردم باید در کانون توجه مدیران و کارکنان قرار گیرد و ارائه خدمات شایسته به مشترکان سرلوحه فعالیت‌ها باشد.

وی همچنین بر اهمیت شفافیت و انضباط مالی تأکید کرد و گفت: رعایت انضباط مالی در نظام بودجه‌ریزی یک ضرورت است و باید با حساسیت ویژه دنبال شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز در ادامه به مدیریت پیک بار و اجرای طرح ملی مهتاب اشاره کرد و گفت: افزایش بهره‌وری، کاهش تلفات شبکه و جمع‌آوری انشعابات غیرمجاز از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت در این حوزه است.

به گزارش ایسنا، در این مراسم، مدیران جدید امورهای برق یک، دو، شش، گویم، زرقان، سروستان، مرودشت، سیدان، دارنگون، پاسارگاد، امور خدمات فنی شبکه و همچنین دفاتر وصول مطالبات و نظارت بر خدمات مشترکین معرفی و منصوب شدند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها