۱۴۰۵-۰۴-۰۲ | ۱۳:۴۳
منبع: نمایندگی خوزستان
رییس هیات: ورزشکاران جانباز و توانیاب خوزستان مشکل ایاب و ذهاب و اشتغال دارند

رییس هیات: ورزشکاران جانباز و توانیاب خوزستان مشکل ایاب و ذهاب و اشتغال دارند

خوزستان (ایسنا) - رییس هیات جانبازان و توانیابان خوزستان با اشاره به مشکلات ورزشکاران این هیات، گفت: بزرگترین مشکل و دغدغه ما اشتغال قهرمانان مدال‌آورمان است.

جواد حردانی دوم تیر در دومین جلسه شورای راهبردی ورزش خوزستان، اظهارکرد: ۱۱ رشته تحت نظر هیات ما قرار دارند و  دغدغه‌های ما کم نیستند؛ در پارالمپیک گذشته بیشترین اعزام در بین استان‌های کشور از خزوستان بود و سبد مدالی ما ۱۵ درصد بود.

به گزارش ایسنا، او با بیان این که بزرگترین مشکل و دغدغه ما اشتغال قهرمانان مدال آور است، عنوان کرد: اگر این مشکل حل شود ورزشکاران ما می‌توانند بدون دغدغه به فکر مدال آوری و افتخارآفرینی باشند. همچنین در بخش ایاب و ذهاب نیز ورزشکاران ما با مشکل مواجه‌اند و از دستگاه‌ها و شهرداری اهواز انتظار حمایت داریم. 

رییس هیات جانبازان و توانیابان خوزستان گفت: حدود ۴۹ ورزشکار دعوت شده به اردوهای تیم ملی داریم و انتظار داریم دستگاه‌هایی که واقعا می‌توانند کمک کنند کنار ما بیایند. سال گذشته در رده سنی جوانان ۱۵ ورزشکار در پازی‌های پاراآسیایی جوانان داشتیم و ۱۳ مدال کسب شد و در روز استقبال یکی از مسئولان استانداری خوزستان در فرودگاه قول داده یک واحد آپارتمان به این مدال آوران اهدا شود و انتظار داریم این وعده‌ها عملیاتی شود زیرا ورزشکاران هر روز پیگیر این مهم هستند.

پول نداریم و استعدادیابی ما به تعویق افتاده است

همچنین بدری رییس هیات ناشنوایان خوزستان، در این نشست اظهارکرد: در ۱۸ رشته ورزشی فعالیت داریم و مشکل ما این است که نمی توانیم درآمدزایی داشته باشیم. درخواست ما این است خارج از مناسبات اداری و مناقصه، یک سالن به ما داده شود تا درآمدزایی داشته باشیم زیرا واقعا کار سختی داریم.

او بیان کرد: در اعزام‌ها نیز خیلی مشکل داریم و نمی‌توانیم هزینه البسه و آمد و رفت ورزشکاران را بدهیم. استعدادیابی ما به تعویق افتاده چون پول نداریم حتی. شرکت‌های استان ما را به دفترشان راه نمی‌دهند و نباید همه چیز بر گردن اداره کل ورزش استان باشد.

پول برای اعزام ورزشکاران به مسابقات کشوری نداریم

به گزارش ایسنا، محمدیان رییس هیات پارادو و میدانی خوزستان نیز در این جلسه، اظهارکرد: صادق بیت سیاح به خاطر مدال آوری اش قرار بود یک واحد آپارتمان بدهند ولی بعد به او می‌گویند چون قبلا یک خانه به نام شما است، این خانه اهدایی به شما تعلق نمی‌گیرد.

او با اشاره به اعزام ورزشکاران این هیات به مسابقات کشوری، عنوان کرد: هفته آینده باید ۲۵ خانم و آقا را به رقابتهای کشوری اعزام کنیم و حداقل ۱۰ نفر از خوزستانی‌ها به عضویت تیم ملی درخواهند آمد ولی در حالی که بیشتر آن‌ها ویلچری هستند و نمی‌شود با قطار و اتوبوس اعزام شوند، شرایط اعزام آن‌ها را با هواپیما نداریم و برای اعزام مشکل داریم. در خواست داریم تا دیر نشده به ما در بحث این اعزام کمک شود زیرا ۴۱۵ میلیون تومان هزینه بلیت رفت و آمد ورزشکاران می‌شود و چطور اداره کل ورزش به تنهایی می‌تواند این مبلغ را به ما بدهد؟

محمدیان افزود: هفته قبل نیز به باشگاه استقلال تهران رفتم که به ما کمک بدهند. حتی به باشگاه نفت آبادان هم رفتم و گفتند ما اصلا پول نداریم‌. خواهش می‌کنم به ما کمک کنید و استانداری تیم کاری بنی تمیم را تنها نگذارد.

۵ هیات ورزشی خوزستان شرایط درآمدزایی ندارند

جمال فتاحی رییس هیات ورزش‌های بیماران خاص و پیوند اعضای خوزستان، اظهارکرد: ۵ سال است که هیات برتر ایران هستیم و اولین هیاتی هستیم که سه سال متوالی ورزشکاران استان را به مسابقات بین المللی اعزام کردیم.

او بیان کرد: چهار پنج هیات خیلی خاص در استان داریم که شرایط درآمدزایی ندارند. آقای بنی‌تمیم از زمانی که مدیرکل ورزش استان شده است، بیش از توان به این هیات‌ها کمک کرده است و خواهش می‌کنم این مشکل به صورت اساسی حل شود و شرکت‌های استان پای کار بیایند و هر کدام، کمک به یک هیات را تقبل کنند تا حداقل دغدغه آمد و رفت به مسابقات نداشته باشند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها