۱۴۰۵-۰۴-۰۲ | ۲۳:۲۹
منبع: نمایندگی اردبیل
رئیس جهاددانشگاهی اردبیل: فرهنگ ایثار و شهادت ضامن اقتدار و امنیت کشور است

رئیس جهاددانشگاهی اردبیل: فرهنگ ایثار و شهادت ضامن اقتدار و امنیت کشور است

اردبیل (ایسنا) - رئیس جهادانشگاهی استان اردبیل با تأکید بر اینکه امنیت و اقتدار امروز کشور حاصل جانفشانی شهدا و رزمندگان اسلام است، گفت: ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و ولایت‌مداری در میان نسل جوان، تضمین‌کننده استمرار عزت، امنیت و پیشرفت ایران اسلامی خواهد بود.

مهران اوچی اردبیلی شامگاه ۲ تیرماه در آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان با محوریت رهبر شهید انقلاب و تجلیل از خانواده شهید جنگ رمضان بهرام اعظمی که در قالب چهارمین دوره طرح ملی «یاد یار» در مسجد امام رضا(ع) محله سعدی اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: شهدا با نثار جان خود درس ایثار، مقاومت و وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی را برای همیشه در تاریخ کشور ماندگار کردند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان به‌ویژه شهید بهرام اعظمی و شهدای محله امام رضا(ع) سعدی، گفت: امنیت، آرامش و اقتدار امروز کشور مرهون جانفشانی شهدا و ایستادگی رزمندگان اسلام است و همه ما وظیفه داریم راه و آرمان آنان را به نسل‌های آینده منتقل کنیم.

معرفی سبک زندگی شهدا به نسل جوان، هدف طرح یاد یار

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با اشاره به اجرای طرح ملی «یاد یار» افزود: این طرح با هدف معرفی سیره، منش و سبک زندگی شهدا به دانشجویان و نسل جوان اجرا می‌شود تا فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تداوم یابد.

اوچی اردبیلی تصریح کرد: شهدای جنگ رمضان در سخت‌ترین شرایط با اخلاص و فداکاری از کیان کشور دفاع کردند و نام خود را در تاریخ پرافتخار ایران اسلامی جاودانه کردند.

وی با اشاره به نقش مقام معظم رهبری در هدایت کشور، خاطرنشان کرد: مردم ایران اسلامی در تمام عرصه‌ها از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون وفاداری خود را به نظام و ارزش‌های انقلاب ثابت کرده‌اند و در برابر فشارها، تهدیدها و تحریم‌ها همچنان استوار ایستاده‌اند.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل تأکید کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و ولایت‌مداری در جامعه هستیم و باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و آموزشی پیام شهدا را به نسل‌های آینده منتقل کنیم.

ولایت فقیه  مهم‌ترین مولفه قدرت جمهوری اسلامی ایران

فرهنگ ایثار و شهادت ضامن اقتدار و امنیت کشور استدر ادامه این برنامه فرمانده سابق تیپ ۳۷ حضرت عباس(ع) استان اردبیل ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان و شهدای جنگ ۱۲ روزه و با تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش، یاد و خاطره شهدای استان اردبیل را گرامی داشت و با اشاره به تقدیم بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ شهید از سوی استان اردبیل به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: شهدای جنگ تحمیلی، شهدای جنگ رمضان و شهدای جنگ ۱۲ روزه، نماد عزت، اقتدار و ایثار ملت ایران هستند و باید همواره یاد و راه آنان زنده نگه داشته شود.

سردار سیدعلی تدین با قدردانی از برگزارکنندگان این مراسم، حضور مسئولان استانی، فرماندهان بسیج، فعالان فرهنگی و اهالی محله امام رضا(ع) را نشانه پایبندی مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت دانست.

وی با تشریح مولفه‌های قدرت در کشورهای مختلف، گفت: توان اقتصادی، کشاورزی، منابع انسانی، ظرفیت‌های علمی و توان دفاعی از مهم‌ترین شاخص‌های قدرت در جهان به شمار می‌روند اما جمهوری اسلامی ایران علاوه بر این مولفه‌ها از یک ظرفیت ممتاز و سرنوشت‌ساز به نام ولایت فقیه و رهبری برخوردار است.

فرمانده سابق تیپ ۳۷ حضرت عباس(ع) استان اردبیل افزود: تجربه انقلاب‌های مختلف جهان نشان می‌دهد که بسیاری از حرکت‌های بزرگ مردمی با وجود برخورداری از امکانات و پشتیبانی‌های گسترده به دلیل ضعف در رهبری و مدیریت به اهداف خود نرسیده‌اند اما انقلاب اسلامی ایران به برکت رهبری حکیمانه امام خمینی(ره) و استمرار این مسیر تحت هدایت رهبر شهید انقلاب و مقام معظم رهبری توانسته است با اقتدار مسیر خود را ادامه دهد.

انسجام ملی، فرهنگ عاشورایی و تبعیت از ولایت فقیه موجب ناکامی توطئه‌های دشمنان شده است

تدین تأکید کرد: دشمنان انقلاب اسلامی از نخستین روزهای پیروزی انقلاب تاکنون تلاش کرده‌اند با فشارهای سیاسی، اقتصادی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران را تضعیف کنند اما انسجام مردم، فرهنگ عاشورایی و تبعیت از ولایت فقیه موجب ناکامی توطئه‌های آنان شده است.

وی خاطرنشان کرد: ملت ایران با الهام از مکتب عاشورا و فرهنگ ایثار و شهادت، همواره در برابر تهدیدها و فشارهای دشمنان ایستادگی کرده و این روحیه عامل اصلی اقتدار و عزت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان است.

فرهنگ ایثار و شهادت ضامن اقتدار و امنیت کشور است

حرکت جوانان کشور با تکیه بر روحیه انقلابی و خودباوری در مسیر پیشرفت علمی و فناوری 

فرمانده اسبق تیپ ۳۷ حضرت عباس(ع) استان اردبیل با تأکید بر نقش ایمان و باور دینی در موفقیت‌های کشور افزود: هر جا روحیه جهادی، اخلاص، توکل به خداوند و اعتماد به توان داخلی وجود داشته، ملت ایران توانسته بر مشکلات غلبه کند و به دستاوردهای ارزشمندی برسد.

تدین بیان کرد: امروز نیز پژوهشگران، دانشمندان و جوانان کشور با تکیه بر همین روحیه انقلابی و خودباوری در مسیر پیشرفت علمی و فناوری حرکت می‌کنند و این مسیر، آینده‌ای روشن را برای ایران اسلامی رقم خواهد زد.

وی با اشاره به نقش تعیین‌کننده ایمان و روحیه جهادی در دوران دفاع مقدس اظهار کرد: دشمنان ایران اسلامی از پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی، تانک‌ها، هواپیماها، بالگردها و امکانات لجستیکی برخوردار بودند اما آنچه موجب پیروزی رزمندگان اسلام شد، اتکال به خداوند متعال، توسل به اهل بیت(ع) و روحیه ایثار و شهادت‌طلبی بود.

تدین در پایان با قدردانی از برگزارکنندگان آیین‌های بزرگداشت شهدا اظهار کرد: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست و کسانی که برای برگزاری این مراسم‌ها تلاش می‌کنند در واقع برای ترویج فرهنگ ایثار و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان نقش‌آفرینی می‌کنند.

به گزارش ایسنا چهارمین دوره طرح ملی «یاد یار» به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان اردبیل و با همکاری پایگاه شهید پورجعفر حوزه یک شهری برگزار شد.

فرهنگ ایثار و شهادت ضامن اقتدار و امنیت کشور است

خاطره‌گویی برادر شهید اعظمی، اجرای شعرخوانی حماسی، مداحی، روایتگری و تجلیل از خانواده شهید والامقام بهرام اعظمی از  برنامه‌های اجرا شده این مراسم بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها