۱۴۰۵-۰۴-۰۴ | ۱۲:۲۲
ورود نخستین اتوبوس‌های مدرن شهری به ناوگان اتوبوسرانی مشهد

ورود نخستین اتوبوس‌های مدرن شهری به ناوگان اتوبوسرانی مشهد

خراسان رضوی (ایسنا) - مدیر روابط عمومی سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد از ورود دو دستگاه اتوبوس جدید و مجهز به ناوگان حمل‌ونقل عمومی این شهر خبر داد.

عباس اتحادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: همزمان با فرارسیدن روز تاسوعای حسینی و در راستای ارتقای کیفیت خدمات حمل‌ونقل عمومی و نوسازی ناوگان، دو دستگاه اتوبوس مدرن و مجهز شامل یک دستگاه اتوبوس ۱۸ متری و یک دستگاه اتوبوس ۱۲ متری تولید شرکت «نامیکران» وارد چرخه خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع) شدند.

وی افزود: این اتوبوس‌های جدید از نظر طراحی و امکانات رفاهی در زمره به‌روزترین و زیباترین اتوبوس‌های شهری کشور محسوب می‌شوند و از روز گذشته فعالیت رسمی خود را در خط یک بی‌آرتی آغاز کرده‌اند.

مدیر روابط عمومی سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد درباره ویژگی‌های این ناوگان جدید گفت: برخورداری از استاندارد آلایندگی یورو ۶ و سازگاری با محیط‌زیست، بهره‌مندی از سیستم ایمنی هوشمند ترمز مطابق با آخرین استانداردهای جهانی، طراحی کاربرپسند و دسترس‌پذیر، تجهیز به سیستم «کف کوتاه» (Low Floor) و رمپ ویژه ویلچر برای تسهیل تردد توان‌یابان و سالمندان، استفاده از نمایشگرهای هوشمند و همچنین بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین سیستم‌های تهویه مطبوع سرمایشی و گرمایشی مطابق با آخرین استانداردهای صنعت اتوبوس‌سازی دنیا از مهم‌ترین ویژگی‌های این اتوبوس‌هاست.

اتحادی خاطرنشان کرد: بر اساس قرارداد منعقد شده با شرکت نامیکران، ۳۰۰ دستگاه اتوبوس شامل ۲۵۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری و ۵۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری برای ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد تأمین خواهد شد. در حال حاضر این دو دستگاه در حال انجام تست‌های فنی و عملیاتی دقیق در خطوط شهری و شرایط ترافیکی شهر هستند. با توجه به جنگ رمضان، ورود این ناوگان با تأخیر مواجه شد که با توجه به بازگشایی مرزها، روند ورود و مونتاژ ناوگان شتاب خواهد گرفت و به تدریج فرآیند ورود باقی‌مانده ناوگان به شهر مشهد از سه ماه آینده آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها