۱۴۰۵-۰۴-۰۸ | ۱۶:۵۵
منبع: نمایندگی فارس
نصب دستگاه هوشمند سوخت؛ راهکاری برای جلوگیری از قاچاق سوخت تراکتورها

مدیر جهادکشاورزی شهرستان رستم مطرح کرد

نصب دستگاه هوشمند سوخت؛ راهکاری برای جلوگیری از قاچاق سوخت تراکتورها

فارس (ایسنا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رستم با بیان اینکه نصب دستگاه هوشمند سوخت علاوه بر تخصیص سهمیه بر اساس میزان فعالیت واقعی تراکتورها، نقش مؤثری در جلوگیری از قاچاق سوخت دارد، از تراکتورداران خواست از فرصت باقی‌مانده برای نصب این سامانه استفاده کنند.

اسماعیل بوستانی امروز دوشنبه هشتم تیر در نشست جهاد کشاورزی شهرستان رستم نصب دستگاه هوشمند سوخت را یکی از راهکارهای مؤثر برای جلوگیری از قاچاق سوخت و توزیع عادلانه سهمیه میان تراکتورهای فعال دانست و گفت: با اجرای این طرح، میزان سهمیه سوخت هر تراکتور بر اساس فعالیت واقعی آن تعیین خواهد شد.

وی اظهار کرد: بر اساس اطلاعات ثبت‌شده در این سامانه، تراکتورهایی که فعالیت بیشتری در بخش کشاورزی داشته باشند، سهمیه سوخت بیشتری از طریق شرکت نفت دریافت خواهند کرد و این شیوه، علاوه بر تخصیص واقعی سوخت، به میزان قابل توجهی از قاچاق فرآورده‌های نفتی جلوگیری می‌کند.

بوستانی در ادامه از تراکتورداران شهرستان رستم خواست از فرصت باقی‌مانده برای نصب دستگاه هوشمند سوخت استفاده کنند و افزود: این آخرین فرصت برای تجهیز تراکتورهای فعال به این سامانه به منظور بهره‌مندی از سهمیه اختصاصی سوخت است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رستم با اشاره به مصوبه ستاد جلوگیری از قاچاق سوخت در ابتدای سال ۱۴۰۴ گفت: بر اساس این مصوبه، تمامی مالکان تراکتورها موظف هستند برای دریافت سهمیه اختصاصی سوخت، نسبت به نصب دستگاه هوشمند سوخت اقدام کنند.

بوستانی با تأکید بر اینکه نصب این سامانه موجب کاهش سهمیه سوخت نخواهد شد، تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح، تخصیص سوخت بر مبنای عملکرد واقعی تراکتورها و افزایش شفافیت در توزیع سوخت است، نه کاهش سهمیه بهره‌برداران.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها