دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵ | ۱۷:۲۷
منبع: نمایندگی کرمانشاه
اسپانسرها از ورزش کرمانشاه فراری شده‌اند

مدیرکل ورزش و جوانان کرمانشاه:

اسپانسرها از ورزش کرمانشاه فراری شده‌اند

کرمانشاه (ایسنا) - مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه به مشکل عدم حضور تیم‌های کرمانشاهی در رقابت‌های لیگ اشاره کرد و گفت: متاسفانه طی سالهای گذشته برخی از رفتارها باعث فراری دادن اسپانسرها از ورزش کرمانشاه شده است.

حمیدرضا عزتی روز شنبه هشتم تیر، در جمع اعضای مجمع هیات بوکس استان با بیان اینکه طی دهه‌های گذشته اسپانسرینگ همواره یکی از مشکلات ورزش کرمانشاه بوده، اظهارکرد: در مقاطعی برای برخی از رشته‌های ورزشی مهم اسپانسرهایی پای کار آمده‌اند، اما قدر این حضور را ندانستیم و عملا با برخی از رفتارها آنها را فراری دادیم. 

وی افزود: برای اینکه اسپانسرها به ورزش کرمانشاه ورود کنند باید برای آنها جاذبه ایجاد کنیم، نه اینکه دافعه ایجاد شود و خود را از ورزش دور کنند. 

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه تصریح کرد: متاسفانه عدم رغبت اسپانسرها برای ورود به این حوزه باعث ضربه به ورزش استان شده، بگونه‌ای که در برخی از رشته‌هایی که زمانی کرمانشاه در آنها جایگاه خوبی در کشور داشته مانند بوکس و کشتی، امکان حضورمان در رقابت‌های لیگی نیست. 

وی با اشاره به اهمیت حضور در رقابت‌های لیگی برای کمک به رشد رشته‌های ورزشی، عنوان کرد: در این راستا، در کنار ایجاد جاذبه برای حضور اسپانسرها، در تلاشیم که بتوانیم از محل ماده ۵۳ و یک درصد اعتبارات عمرانی دستگاه‌های اجرایی که می‌توانند به حوزه ورزش اختصاص دهند، کمک‌هایی را برای این حوزه دریافت کنیم. 

عزتی خاطرنشان کرد: در صورتی که بتوانیم این اعتبارات را بگیریم، مشکل بخشی از تیم‌های ورزشی کرمانشاه نیز حل خواهد شد. 

وی با تاکید براینکه اداره ورزش و جوانان امکان تیم‌داری در رقابت‌های لیگی را ندارد، افزود: برای اینکار منع قانونی داریم و از طرفی اعتباراتی هم که داریم، کفاف این‌کار را نمی‌دهد. 

مدیرکل ورزش و جوانان کرمانشاه با بیان اینکه باید در کنار این اقدامات از کمک خیرین هم برای ورزش استفاده کرد، ادامه داد: در برخی از هیات‌ها با حمایت خیرین ورزشی، سالانه تا یک میلیارد تومان هم کمک دریافت می‌کنند که این امر در سایر رشته‌های ورزشی نیز باید توسعه پیدا کند. 

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها