یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ | ۱۳:۲۹
ارائه سرویس سفر ناوگان عمومی قم به ۳۹ هزار نفر از تشییع‌کنندگان رهبر شهید

ارائه سرویس سفر ناوگان عمومی قم به ۳۹ هزار نفر از تشییع‌کنندگان رهبر شهید

قم (ایسنا) - مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم گفت: طی بازه زمانی آیین تشییع پیکر مطهر امام شهید نزدیک به ۳۹ هزار نفر از زائران و تشییع‌کنندگان، در قالب یک هزار و ۸۶۰ سفر با ناوگان عمومی (اتوبوس، مینی بوس، سواری کرایه) از قم به دیگر شهرها اعزام شدند.

محمد حسن کلهری اظهار کرد: با وجود پیش‌بینی‌های به عمل آمده در تمامی حوزه‌های مسئولیتی، شکوه حضور میدانی میلیون‌ها دلداده ولایت در مراسم بدرقه پیکر قائد شهید امت در قم، فراتر از پیش‌بینی‌های به عمل آمده بود.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم گفت: با توجه به پیش‌بینی‌های به عمل آمده و آمادگی ناوگان عمومی (اعم از اتوبوس، مینی بوس و سواری کرایه) جهت ارائه سرویس به زائران و تشییع کنندگان پیکر امام شهید، ضمن آنکه هیچ نوع کمبودی مشاهده نشد بلکه تعدادی از ۴۰۰ دستگاه ناوگان اتوبوسی دپو شده نیز، مازاد بر نیاز اعلام شد.

وی با این توضیح که غالب زائران اعزامی از دیگر استان‌ها با استفاده از خودروهای شخصی و ناوگان دربستی به مراسم تشییع آمده بودند، افزود: طی مدت برگزاری آیین بدرقه پیکر امام شهید (۱۳ لغایت ۱۹ تیر)، نزدیک به ۳۹ هزار نفر از زائران و تشییع کنندگان در قالب ۱۸۶۰ سفر با ناوگان عمومی(اعم از اتوبوس، مینی بوس وسواری کرایه) به دیگر شهرها اعزام شدند.

کلهری با اشاره به مدیریت میدانی سفرها تصریح کرد: باتوجه به تجارب سنوات قبل در برگزاری ایام مناسبتی سال، ارائه سرویس‌های سفر براساس موقعیت جغرافیایی هر استان تعیین شد. در این طرح، پایانه مرکزی شهرستان قم، مختص ارائه سرویس به زائران و تشییع کنندگان استانهای گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل، همدان، کرمانشاه، ایلام و خراسان رضوی اعلام شد.

کلهری افزود: پایانه فدک شهرستان قم نیز به امر اعزام زائران و تشییع کنندگان به استان‌های هرمزگان، کرمان، یزد، اصفهان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، خوزستان اختصاص یافت.  جهت تسهیل اعزام زائران و تشییع کنندگان پیکر مطهر امام شهید، ایستگاه میدان ۷۲ تن قم مختص مسافرین استان‌های تهران و البرز اعلام شد.

کلهری ضمن یادآوری حضور و استقرار شبانه روزی همکاران حوزه راهداری و حمل ونقل در پایانه‌ها، تقاطع‌ها و گلوگاه‌های جاده‌ای استان اظهار کرد: طی ایام برگزاری مراسم بی نظیر بدرقه پیکر امام شهید، اکیپ‌های نظارتی حوزه حمل ونقل ضمن بررسی نحوه ارائه خدمات سفر، نسبت به کنترل تجهیزات ایمنی ناوگان شامل؛ سیستم ترمزها، سامانه سرمایشی، آج لاستیک‌ها، شیشه‌ها، کمربند و چکش ایمنی، کپسول اطفا حریق اقدام کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم در روز یکشنبه ۲۱ تیر، وی در بخش دیگری از شرح اقدامات به عمل آمده در خصوص جابجایی زائران با ناوگان عمومی اتوبوس به حضور مدیران فنی شرکت‌های حمل ونقل مسافر در پایانه‌ها پرداخت و یادآور شد: با توجه به جدیت در اجرای مقررات و شیوه نامه‌ها، مدیران فنی به کنترل دقیق مدارک راننده و ناوگان (کارت هوشمند، گواهینامه، صورت وضعیت) اقدام کرده و در صورت مشاهده تخلف از تردد ناوگان جلوگیری به عمل می‌آمد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها