۱۴۰۵-۰۴-۲۴ | ۰۹:۰۲
منبع: نمایندگی گلستان
هشدار هواشناسی گلستان:گردوغبار امروز و فردا گنبدکاووس و مراوه‌تپه را در بر می‌گیرد

هشدار هواشناسی گلستان:گردوغبار امروز و فردا گنبدکاووس و مراوه‌تپه را در بر می‌گیرد

گلستان (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی گلستان از وقوع گرد و غبار در مناطق مستعد استان به‌ویژه شهرستان‌های گنبدکاووس و مراوه‌تپه طی امروز و فردا (چهارشنبه و پنج‌شنبه ۲۴ و ۲۵ تیر ماه) خبر داد و گفت: همزمان با نفوذ جریانات مرطوب شمالی، دمای هوا تا حدود ۵ درجه کاهش می‌یابد و در نواحی کوهپایه‌ای و کوهستانی نیز احتمال وقوع رگبارهای پراکنده در ساعات بعدازظهر و شب وجود دارد.

امان‌محمد کمالی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: روز گذشته گرم‌ترین روز هفته در گلستان بود و بیشینه دمای هوا در برخی نقاط استان به ۴۳ درجه سانتی‌گراد رسید، اما از امروز چهارشنبه ۲۴ تیرماه با نفوذ جریانات مرطوب شمالی، روند کاهش دما آغاز شده است.

وی افزود: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، دمای هوا در اغلب مناطق استان حدود پنج درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد و این شرایط تا پایان هفته تداوم خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی گلستان با اشاره به پدیده گرد و غبار گفت: برای امروز و فردا، وقوع گرد و غبار در مناطق مستعد استان، به‌ویژه شهرستان‌های گنبدکاووس و مراوه‌تپه، دور از انتظار نیست و شهروندان به‌ویژه گروه‌های حساس، سالمندان و افراد دارای بیماری‌های تنفسی، توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

کمالی همچنین از احتمال وقوع بارش‌های پراکنده خبر داد و تصریح کرد: در ساعات بعدازظهر و شب، به‌ویژه در نواحی کوهپایه‌ای و کوهستانی استان، احتمال رگبارهای پراکنده وجود دارد.

وی در پایان گفت: از روز جمعه۲۶ تیرماه تا اوایل هفته آینده، شرایط جوی استان نسبتاً پایدار خواهد بود و تغییرات محسوسی در دمای هوا پیش‌بینی نمی‌شود. همچنین در این بازه زمانی انتظار وقوع بارش‌های مؤثر سطح استان وجود ندارد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها