شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ | ۱۳:۵۴
منبع: نمایندگی ایلام
امام جمعه ایلام: کارکنان بهزیستی نقش پدر و تکیه‌گاه عاطفی برای مراجعان داشته باشند

امام جمعه ایلام: کارکنان بهزیستی نقش پدر و تکیه‌گاه عاطفی برای مراجعان داشته باشند

ایلام (ایسنا) - نماینده ولی فقیه در استان ایلام گفت: کارکنان بهزیستی باید نقش «پدری و تکیه‌گاهی عاطفی» برای مراجعان داشته باشند زیرا بسیاری از این افراد در جامعه با بی‌مهری و نادیده‌انگاری مواجه می‌شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین الله‌نور کریمی‌تبار امروز شنبه ۲۷ تیر در دیدار مدیران و کارکنان بهزیستی استان ایلام با تأکید بر رسالت خطیر خدمت‌رسانی به اقشار آسیب‌پذیر، این خدمت را «نعمت بزرگ الهی و سرمایه‌ای برای دنیا و آخرت» دانست و اظهار کرد: هر گامی در مسیر یاری‌رسانی به انسان‌ها، آثار معنوی و اجتماعی گسترده‌ای در زندگی فردی و جمعی دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به آموزه‌های دینی و تجربه‌های شخصی، تصریح کرد: کمک به دیگران اثر مستقیم در زندگی انسان دارد. روایت داریم اگر در زندگی مشکلی دارید، مشکل کسی را حل کنید تا خدا مشکل شما را برطرف کند.

وی با بیان اینکه بسیاری از افراد پس از بازنشستگی حسرت فرصت‌های از دست‌رفته خدمت را می‌خورند، افزود: این خدمات ذخیره‌ای ماندگار برای آخرت است و انسان باید قدر فرصت‌هایی را که برای خدمت به بندگان خدا دارد، بداند.

امام جمعه ایلام با تأکید بر اینکه کرامت انسان وابسته به اعضای بدن نیست، گفت: انسانیت انسان نه به چشم و گوش و دست اوست. ممکن است فردی نقص عضو داشته باشد، اما این هیچ‌گاه از ارزش انسانی او نمی‌کاهد.

وی افزود: مهم این است که وقتی فرد به بهزیستی مراجعه می‌کند، احساس کند پشتوانه دارد، تحویل گرفته می‌شود و مورد احترام است، یک برخورد محترمانه، یک لیوان آب خنک یا یک گفت‌وگوی کوتاه می‌تواند امید را به زندگی او بازگرداند.

حجت الاسلام‌والمسلمین کریمی‌تبار با اشاره به اهمیت ارتباط انسانی در ارائه خدمات، گفت: گاهی نسخه دو پزشک یکی است، اما نسخه‌ای که با گفت‌وگو و توجه همراه باشد، اثر بیشتری دارد. در بهزیستی نیز همین‌گونه است؛ فرد باید احساس کند حرفش شنیده می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام با اشاره به وضعیت متکدیان، معتادان متجاهر و اقشار آسیب‌پذیر شهری گفت: در زمینه ساماندهی معتادان متجاهر اقدامات خوبی انجام شده، اما باید با جدیت بیشتری ادامه یابد تا قبح تظاهر به مصرف مواد مخدر شکسته نشود.

وی خواستار تمرکز بیشتر مجموعه بهزیستی بر این حوزه‌ها و همکاری دستگاه‌های مرتبط شد.

امام جمعه ایلام با اشاره به طرح «اکرام» کمیته امداد، پیشنهاد داد: بهزیستی نیز می‌تواند طرحی مشابه برای حمایت از اقشار مختلف اجرا کند؛ طرحی که هویت افراد حفظ شود اما مردم بتوانند مشارکت کنند و کار فرهنگی و تبلیغی مؤثری شکل بگیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان با بیان اینکه «خدمت به انسان اشرف مخلوقات اثر فوق‌العاده‌ای دارد»، افزود: برخی افراد سالم و توانمند هستند اما تنبلی می‌کنند؛ در مقابل، معلولانی داریم که با تلاش و غیرت، به دیگران خدمت می‌کنند. این‌ها درس بزرگی برای همه ماست.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها