شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۵:۳۵
منبع: نمایندگی گیلان
معاون استاندار گیلان: کاهش یک‌سوم درآمدهای گمرکی، سهم شهرداری‌ها را تحت‌الشعاع قرار داد

معاون استاندار گیلان: کاهش یک‌سوم درآمدهای گمرکی، سهم شهرداری‌ها را تحت‌الشعاع قرار داد

گیلان (ایسنا) - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان در مراسم معارفه شهردار لوندویل، با اشاره به کاهش چشمگیر درآمدهای ملی از محل عوارض گمرکی (از ۱۲ هزار میلیارد به ۳۲۰۰ میلیارد تومان)، از شهردار جدید خواست تا با اولویت‌بندی دقیق، ضمن پرداخت بدهی‌های انباشته‌شده حدود ۲۰ میلیارد تومانی، پروژه‌های عمرانی را طبق قانون ۴۰ درصدی بودجه پیش ببرد.

آیین معارفه شهردار جدید لوندویل امروز شنبه سوم مرداد با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان در سالن اجتماعات شهرداری لوندویل برگزار شد.

در این مراسم که با حضور مسئولان سیاسی، اجتماعی، نظامی و انتظامی شهرستان مرزی بندر آستارا همراه بود، داریوش کرم‌زاده به عنوان گزینه جدید مدیریت شهری معرفی و از زحمات رضا ضارب‌نیا در دوره سرپرستی تقدیر شد.

محمد غراوی -معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان- در این آیین با اشاره به شرایط اقتصادی کشور، به کاهش چشمگیر درآمدهای گمرکی اشاره و اظهار کرد: در سه ماهه نخست امسال، سهم شهرداری‌ها از محل ماده ۴۲ به یک‌سوم سال قبل رسیده که این موضوع فشار مالی را افزایش داده است ولی با این حال، بودجه شهرداری لوندویل برای سال جاری با رشد ۴۱ درصدی به ۶۵ میلیارد تومان رسیده است.

کاهش یک‌سوم درآمدهای گمرکی، سهم شهرداری‌ها را تحت‌الشعاع قرار داد

وی افزود: شهردار جدید باید همزمان با تسویه بدهی ۲۰ میلیاردی گذشته، پروژه‌های جدید را مطابق قانون (۶۰ درصد جاری و ۴۰ درصد عمرانی) پیش ببرد.

وی در تشریح اقدامات نظارتی استانداری گیلان، گفت: پیش از این آیین معارفه، تیم‌های نظارتی در شهرداری لوندویل مستقر و تمامی اموال، حساب‌ها و فیش‌های حقوقی صورت‌جلسه شده است تا شهردار جدید لوندویل با آگاهی کامل از وضعیت موجود، کار خود را آغاز کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان، تأکید کرد: رفتار صادقانه با مردم و احترام به ارباب‌رجوع، رمز موفقیت مدیریت شهری است و ما در استان گیلان برای کمک به شهرداری‌های کوچک همچون شهرداری لوندویل دریغ نخواهیم کرد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها