یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۸:۳۸
منبع: نمایندگی زنجان
یک نویسنده زنجانی: جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان نشان داد دهه هشتادی‌ها پای ایران ایستاده‌اند
عکس تزئینی است

یک نویسنده زنجانی: جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان نشان داد دهه هشتادی‌ها پای ایران ایستاده‌اند

زنجان (ایسنا) - نویسنده و راوی خانه روایت حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: به صورت حرفه‌ای چند سالی است که داستان‌نویسی را آغاز کرده‌ام، هر چند علاقه من به نویسندگی از دوران کودکی شکل گرفت و پس از برگزیده شدن در یکی از جشنواره‌های کانون پرورش فکری، این مسیر را جدی‌تر دنبال کردم.

امید شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به فعالیت خود در روایت‌نویسی جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: نسل ما سال‌ها فقط روایت‌های دفاع مقدس را از پدران و پدربزرگ‌های خود شنیده بود، اما در جنگ ۱۲ روزه و جنگ اخیر خودمان این فضا را تجربه کردیم و همین باعث شد احساس کنیم باید نقش خود را در روایت این اتفاق ایفا کنیم.

این نویسنده جوان با بیان اینکه تجربه جنگ، حس مسئولیت نسل دهه هشتادی را تقویت کرد، افزود: این اتفاق نشان داد برخلاف تصور برخی، دهه هشتادی‌ها نسبت به کشور و آرمان‌های خود بی‌تفاوت نیستند و هر زمان لازم باشد در کنار مردم و کشورشان خواهند ایستاد.

شجاعی عشق به امام حسین (ع) را مهم‌ترین انگیزه خود برای فعالیت در حوزه روایت و ادبیات پایداری دانست و تصریح کرد: باور دارم همین اعتقاد و فرهنگ عاشورایی باعث شده درباره کشور، مقاومت و ارزش‌ها بنویسم.

وی درباره حضور در مراسم تشییع شهدای جنگ اخیر در قم نیز بیان کرد: از ساعات اولیه بامداد، جمعیت بسیار زیادی در مسیر جمکران تا حرم مطهر حضور داشتند؛ جمعیتی که هرچه پیش می‌رفتیم پایان نداشت و صحنه‌هایی ماندگار از همبستگی مردم را رقم زده بود.

این نویسنده زنجانی درباره جمله من در طرف درست تاریخ ایستاده‌ام‌ که در یکی از روایت‌های خود آورده است، گفت: منظورم این است که همان مسیری را ادامه می‌دهیم که امام حسین(ع) برای آن ایستادگی کرد؛ مسیری که بر پایه حق و دفاع از ارزش‌ها استوار است.

او با اشاره به واکنش جوانان در جریان جنگ ۱۲ روزه، خاطرنشان کرد: این جنگ احساس غرور و خودباوری را در میان نسل جوان تقویت کرد و نشان داد تهدیدها نمی‌تواند اراده مردم ایران را متزلزل کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها